zancia244 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Moja córeczka ma 5 miesięcy.Sinieja jej nogi od góry do dołu z wyraznymi pomarańczowymi plackami. Po kapieli natomiast sinieja jej dookoła usta.Miała robioną morfologie która wyszła idealnie.Badania w kierunku sinicy tez nic nie wykazały a objawy sie nasilają.moze ktos miał podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
zancia244 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Lekarz prowadzący nie ma pojęcia co to jest więc skierował ja do kardiologa do Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mila89 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 ja tez mysle ze kardiolog musi to skonsultowac,chociaz muwisz ze to po kapieli sie dzieje,a problemy kardiologiczne powodowalyby zasinienia po wysilku,meczenie przy ssaniu mleka.Ale najwazniejsz to jednak konsultacja kardiologiczna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
zancia244 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Po kapieli ale po wysiłku np po płaczu zaczyna kaszleć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mila89 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 to ja tak mam-naprawde!a ty nie martw sie tylko czekaj na wizyte u kardiologa i obserwuj mala ale nie traktuj jej jak chorej ,bedzie dobrze,lekarz obsluchal serduszko?a szmery jakies stwierdzil?chociaz szmery tez nic zlego nie musza znaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza
zancia244 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 badał ja dokładnie ostatnio jak byłam na wizycie bo miała szczepienie i nie słyszał szmerów i powiedział ze krążenie tez sie wydaje ok i dlatego on nie wie co jej dolega. Juz nie moge sie doczekac o5 sierpnia zeby byc pewnym, ze wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mila89 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 musi byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza
zancia244 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 masz racje musi byc ok.Dzieki za miłe słowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Mój synek ma dwa miesiące i też sinieją mu nóżki. Tak jak u Twojej córeczki też pojawiają się pomarańczowe placki. Proszę napisz mi co powiedział kardiolog. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość alrada Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Jak po konsultacji kardiologicznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi