izaju Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam! Od ładnych paru lat borykam się z atakami częstoskuczów serca i obijam się o kardiologów i endokrynologów. Nikt mi do tej pory sensownie nie pomógł. Nawet lekarze ze szpitala kardiologicznego w Nałęczowie nie bardzo wiedzą o co chodzi. Cóż, nawet nie potrafili mi w miarę szybko przerwac ataku. Teraz i sama to potrafię, co nie znaczy,że radzę sobie. Dolegliwośc ta przeszkadza mi w normalnym funkcjonowaniu i pracy coraz to bardziej. Proszę Was o kontakt do kogoś sensownego, ponieważ do tej pory nie miałam szczęścia do lekarzy, którzy wiedzą co robią i nie szukają w ciemno. Pozdrawiam, Iza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Piotr Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam ! zadzwon do mnie to Ci wszystko wytłumacze 502 191 888 Piotrek mialem to samo .poydrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Tomasz Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 http://andrzejglowniak.wizytowka.pl/ Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi