karol Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Moja mama ma skierowanie na koronografię do szpitala wojewódzkiego w Olsztynie. Nie znam nazwiska lekarza ale będzie to ktoś z zespołu dr Górnego. Proszę o info czy ktoś robił tam to badanie? Co sądzicie na temat tego oddziału, lekarzy tam pracujących? Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Jarosław , 46 lat Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Witam, miałem ten zabieg robiony u dr.Górnego w grudniu. Poszło bardzo sprawnie,zespół ok. łacznie przebywałem tam 3 dni. Bez obaw , powodzenia. Jarosław Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ZZZZ Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Jakis czas temu przeprowadzono mi kornarografie w Olsztynie w zespole u Dr. Gornego. Uwazam, ze niepotrzebnie wszczepiono mi tam stenta. Duzy blad. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Stan333 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja tez podejrzewam ze niepotrzebnie wszczepiono mi stenta w Olsztynie. Uprzejmie prosze o kontakt osoby ZZZZ ze mna: kdukt(malpa)yahoo.com Ewentualnie inne osoby ktore maja takie podejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi