Gość Anna Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Mam 33 lata i rozpoznaną miażdżycę tętnic.Mam na calej długości zatkane tętnice biodrową,udową i podkolanową. Zabieg angioplastyki był nieudany,po którym zrobił mi się zator w ręku(leczony operacyjnie). Lekarze chca operacyjnie udrażniac tętnice poprzez cięcie powłok brzusznych i pachwiny. Czy ktoś miał taką operację i mógłby więcej mi o niej opowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość warszawianka Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Ja mam też mieć robiony zabieg angioplastyki na tętnicy szyjnej, a mam b.ograniczony także przepływ w kończynach dolnych i w tętnicach biodrowych. Temat bardzo mnie interesuje, ale nie mam z kim o tym porozmawiać. Czekam wraz z Anną na komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mirek Litwiński Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Jeżeli ktoś jest jeszcze przed zabiegiem proszę o mail na miroslaw998@wp.pl chętnie prześle całą dokumentację jak to przebiega.Najważniejsze to wybrać dobrych fachowców.To podstawa! Cytuj Odnośnik do komentarza
zofia5014 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 mąż mój miał też miażdżyce nóg i operowano go w Bydgoszczy wPSKna Mari Curi skłodowskiej Wstawiali mu sztuczne tętnice w pachwine i w brzuch i żyje z tym już 15 lat pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewaaaaa Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Witam mój tata miał we wtorek angioplastyke w nodze i mówi ze po zabiegu tragedia boli go bardziej niż przed, czy to normalne ?😢 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi