Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból w klatce piersiowej na wysokości serca i lęk o zdrowie

Gość Andrzej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!!! Od jakiegos czasu mam bole w klatce na wysokosci serca. Pojawiaja sie najczesciej jak o nich *mysle* tzn skupiam sie jak gdyby na wnetrzu swego ciala (najczesciej dzieje sie to kiedy klade sie do lozka i wtedy zaczynam sluchac swojego serca). do tego czesto czuje slabosc taka ogolna. Trenuje kulturystyke od prawie 7 lat (mam obecnie 24 lata ) zazywam suplement witaminowy *animal pak* moze ktos z was o nim slyszal.... o czywiscie niczego nie przedawkowuje ;)) co mnie martwi to to ze dzisiaj w nocy budzilem sie kilka razy i okolo trzeciej kiedy sie obudzilem mialem uczucie strasznego leku o wlasne zdrowie i zycie !!!!! to bylo cos w rodzaju paniki. Nie snilo mi sie nic zlego (moze to przez te upaly ;)) zaczal mnie strasznie bolec brzuch i nie moglem zasnac potem czulem uderzenia gorąca i mrowienie w calym ciele. Nastepnego dnia brzuch bolal mnie jeszcze do poludnia..... Czy to moze byc nerwica ???? I czy nerwica moze wpływać na układ trawienny ???
Siema Andrzej ja Ci powiem ze mam to samo jak Ty juz od ponad tygodnia to mam od kąd zaczołem nową wtedy pracę i tak mi pikawa warjuje ze nie mam sił na nic i juz tam oczywiście nie pracuje bo poprostu nie mam sił.Mam 23 lata i też aby siedze i myśle i sie skupiam co to moze byc i to mnie doprowadza do szału najgorzej jest z rana,wieczorem jakoś daje rade ale po przebudzeniu sie jest masakra ;/;/ też chodzę na siłke ale nie mam sił na nic juz nawet na trening co przedtem kochałem nie wiem co to s=jest czy nerwica ;/;/ ale dziś ide do lekarza rodzinnego zobaczyc bo juz mnie to wkurza na maxa....a jak tam z Twoim apetytem??? bo ja nie mam wcale apetytu przez to warjujące serce ;/;/ gdzie przedtem jadłem co 3h wiesz jak to jest.Andrzej to nie upały to jest jakiś lęk przed czymś....a powiedz mi czym masz takie drzenie całego ciała?? bo ja mam i to jest wkurzające ;/
tak szczegolnie tej nocy mialem drzenie...... kurna ja mysle ze to nerwica ale h..wie jak bedziesz u doktorka to daj znac. W kazdym razie ja tez wlasnie zaczalem prace wiec moze to jednak stres. Apetyt mam i to duzy i tez jem co 3 godz. tzn nie dzisiaj nie po tej nocnej sensacji ale na codzien mam apetyt. Spoko stary wiesz co to moze byc ???? Depresja !!!! tzn u Ciebie bo jak nie masz sily na treningi to moze byc to. Tak bylo jak laska ze mna zerwala mialem to samo treningi mialem grubo ponizej normy albo w ogole ale jakos po miesiacu sie z tego wykaraskalem. Powodzenia
Panowie, zapraszam na forum *nerwica lękowa*, myślę że Andrzejowi się to przyda szczególnie. Natomiast Maniek ma chyba stres związany z nową pracą. To się zdarza, powinno szybko przejść tylko się nie nakręcaj. Dużo odpoczywaj, nie daj się stresowi.
Wiesz co..... zajrzalem tam :))) i...... sam sobie z tym poradze :)) juz wiem co to jest wiec sie zepne i dam sobie rade :))) nie bede sie zachowywal jak wiekszosc z tych hipohondryków ktorzy tam pisza........ LUDZIE WEZCIE SIE W KUPE !!!!!! (masakra) zycie jest teraz tak proste i bez stresowe ze szok a Ci ludzie sami tworza sobie problemy a potem nie potrafia sobie z nimi poradzic, żenada...
witam Andrzeju jak piszesz że to żenada to po co wchodzisz na takie fora...?Tu opisujesz swoją sytuację a tu krytykujesz innych,....nie zadałeś sobie pytania ,że może takim osobom jest łatwiej przezwyciężyć takie objawy na forum......Z poważaniem dla Ciebie ...Siłaczu......