Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból głowy i w klatce piersiowej, zawroty głowy i szybkie męczenie się

Gość monikaa

Rekomendowane odpowiedzi

Gość monikaa
Witam! od dłuższego czasu (kilka miesięcy) mam dziwne bóle w klatce piersiowej, tzn cięzko mi się oddycha, oprócz tego mam okropne zawroty głowy ( jakby ściskało ją imadło) gdy wykonuje ruchy w dół, bok itp. Mam strasznie słaba pamięć i bardzo męczę się fizycznie. np. gdy wejdę na 1 piętro po schodach. gdy chcę poćwiczyć po 2 minutach wysiłku prawie mdleję, oprocz tego baardzo bolą mnie plecy ( ale to może być niewygodne łóżko ;P) mam 20 lat, miałam robione EEG, tomografię, prześwietlenie płuc i nic nie wykazuje. proszę o pomoc, pozdrawiam
Gość Wojtek83
Wykonaj usg serca bo mam to samo co ty i dzięki temu badaniu wiem co mi dolega. żyje tak już ponad rok od postawienia diagnozy. Twój ból pleców nie jest spowodowany niewygodnym łóżkiem. Jesteś młoda więc raczej nie jest to nic groznego. Czy ktoś słuchał twoje serce?? ekg??. Proponuje udać sie do dobrego kardiologa i niech zleci wykonanie paru badań. Jeszcze jedno nie daj się odesłać jeśli ekg i osłuchowa wszystko ok bo tak było u mnie a na usg serca wyszło że mam wypadający płatek (zespól barlowa).