Gość Ramzes Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Po koronarografi dość rozległe krwiaki od pachwiny aż do kolana ,powodujące bóle podczas chodzenia.Jak skutecznie ulżyć tym dolegliwościom?.Po jakim czasie ten problem zniknie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Corka Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Szkoda, ze nie ma tu odpowiedzi. Moja Mama ma ogromnego krwiaka, ktory uniemozliwia jej poruszanie i dodatkowo noga piecze. Ten rozległy krwiak az do kolana (granatowy) to wynik koronarografii wlasnie. Niestety nie polecono jej zadnej masci czy innych lekow aby pomoc zaleczyc to. Pomocy szukam w Internecie, ale niestety nie ma zbyt wielu artykułow o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Jagoda,2008.10.07 Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Jestem właśnie po koronarografii i też mam olbrzymiego siniaka, polecono mi maśc heparynową /Heparinum/ podobno ma pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość minia Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 przejdzie bez paniki za szybko sie wstalo po zabiegu ja mialam po ablacji takiego krwiaka ze wyladawalam na chirurgi ale wszystko sie wchlonelo, a na chirurgie trafilam bo podejrzewali tetniaka,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi