anita80 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Mój mąż w ostatnim czasie bardzo często ma sine usta.A już zwłaszcza jak zacznie sie czymś emocjonować.Jednoczesnie zauważyłam,że po najmniejszym uderzeniu pojawiają mu się siniaki,o wyjątkowo silnym zabarwieniu(fiolet,granat) i bardzo długo mu schodzą(4-7tyg).Czu mogłabym uzyskać jakieś informacjer,na temat przyczyny tych dolegliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pandor Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Mam na to odpowiedz, wez jego penisa i rozbij jajko z mąką i pozniej do buzi , napewno pomorze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dotty Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 http://portalwiedzy.onet.pl/26727,,,,sinica,haslo.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość P8a Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Idz koniecznie zrobić morfologie , ponieważ u mnie w rodzinie był taki sam przypadek , i płytek krwi może mieć bardzo mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi