Gość Beata Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Czy chory na cukrzycę leczony farmakologicznie, bez podawania insuliny może jeść czosnek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Ja mam cukrzycę ale dzięki Tobie po raz pierwszy zainteresowałam się tematem czosnku i ceuli. Nikt wczesniej mi nie zasugerował, że czosnek obniza poziom cukru. A b. lubie go :) Cytuj Odnośnik do komentarza
olcia12345 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Chory na cukrzyce moze jesc wszystko tylko z umiarem.I rzeczy ktore maja malo cukru a czosnek i cebula maja go malo. Cebula i czosnek obnirzaja cisnienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość cukrzyca.ok1.pl Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 zapraszam na forum o cukrzycy: http://www.cukrzyca.ok1.pl i portal: http://www.cukrzyca.ok1.pl/portal.php :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Emil GRAFIN, Barcelo Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Cukrzyca typu 2, mąka i cukier spożywczy to; NIE !! G1. Wpisz w Google: INSTYTUT IRL KRAKÓW. _______: Przeczytaj; tam znajdziesz wyjaśnienie i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość esperanto Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Czosnek super warzywko, lepsze od cebuli mniej szkodzi. Dodaję do jajecznicy,sałatki greckiej ,sosu pomidorowego, mięska gdzie się tylko da.Podnosi smak aromat.Nawet do grzybów. Myślałem ,ze to profanacja gdzie grzyby i czosnek a jednak .Co za smaczek.Reguluje,odkaża. Jeść razem z innymi ,żeby nikt nie czuł zapachu.Dobry na przyziębienie /chleb z masłem i czosnkiem. 100 razy lepszy niż antybiotyki. Profilaktycznie lepiej zapobiegać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi