Gość michał Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Czy ktoś zna tego lekarza z Lublina.??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rex Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Ja byłem u niego. Dlugo sie czeka i jest bardzo duzo ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość edynia Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Michale! Prof. Kutarski to jeden z najwybitniejszych specjalistów od arytmii w polsce. Ale jego konik to stymulatory i ich wszczepianie. Swietnie też umiarawia mimotania.Jest typowym zabiegowcem- najtrudniejsze operacje wszepień stymulatorów z 3-4 elektrodami - wykonuje on w całym kraju. Nie wiem z czym do niego poszedłeś ale jeśli to coś z tego co opisałam to dobrze trafiłes a jeśli masz częstoskurcze, WPW itd ajesteś z woj.lubelskiego to jedź do dr-a Dąbrowskiego w Zamościu - świetny fachowiec. Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi