A.Mróz Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Witam, ok 3 tyg temu pojawiły mi się na skórze liczne przebarwienia na skórze nóg(głównie uda), rąk (dłonie) i na plecach. Przebarwienia nie znikają i pojawiły się w podobnym momencie wszystkie. Jest czym się martwić? Takie przebarwienia są początkiem czegoś poważnego? Oraz jak się pozbyć tych przebarwień, bo wyglądają okropnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kasiaa88 Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Cześć. Przebarwienia mogą, ale w większości przypadków nie zwiastują choroby. powiedz, czy to są takie ciemniejsze plamy wielkości zegarka? Ja sama takie miałam. Powstają one z różnych powodów, np jako reakcja na słońce, reakcja na przyjmowane leki. Pozbyć się ich mozna stosując odpowiednie zabiegi kosmetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
A.Mróz Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Tak, mniej więcej takiej wielkości i w ogóle nie schodzą. Jakie zabiegi kosmetyczne na to są dobre i gdzie je zrobię w Warszawie? Jesteś może z Warszawy i coś polecisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kasiaa88 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Tak, jestem z Warszawy. Zabiegi na przebarwienia to np. mikrodermabrazja, "cosmelan", można też zastosować laserowe usuwanie przebarwień, które osobiście miałam i mi pomogło. Zabieg robiłam w salonie kosmetycznym instytut urody Newlooks. Cytuj Odnośnik do komentarza
A.Mróz Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Dzięki za odpowiedź. nie ukrywam, że chętnie usłyszałabym o jeszcze paru innych salonach, aby wybrać najkorzystniejszą cenę i lokalizację, nie mniej jednak jestem zainteresowana. do tego salonu mam blisko, ale nie orientuję się cenowo. gdzieś znajdę taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kasiaa88 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Możesz poszukać, ale ja nie poszłabym za mniejszą cenę i gorszą jakość. Nie chcę zostać zrozumiana tak, że mówię, że gdzie indziej zrobią Ci źle, bo taniej, ale ja po prostu nie wiem jak jest w innych salonach. Co do tego co poleciłam to jestem pewna, bo miałam taki sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość PatrycJa Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 "Newlook's" w Warszawie znam z makijażu permanentnego, mieszkam niedaleko i na dzielnicy mają opinię solidnej firmy 🙂 Ale w większości słyszałam opinie odnośnie makijażu, wiem, że to ta sama firma bo salon kosmetyczny też jest Cytuj Odnośnik do komentarza
A.Mróz Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Ok, to nie będę dłużej czekać, pora się tym zająć, problem w ogóle nie znika 😥 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kasiaa88 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Umów się na wizytę do Newlook's, im szybciej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
A.Mróz Opublikowano 3 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2021 Umówiłam się, w tym tygodniu mam wizytę. Jestem dobrej myśli, czytałam też na innym portalu opinie i powinni mi tam pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza
A.Mróz Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Więc tak, byłam na wizycie, miałam robiony 1 zabieg "cosmelan", mówiły panie, że to świetny zabieg na przebarwienia i po tygodniu powinny być efekty. Pozostaje mi teraz czekać. Salon robi dobre wrażenie, miła obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kasiaa88 Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 dokładnie tak, po tygodniu powinny być efekt, a do miesiąca powinno wszystko zniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza
A.Mróz Opublikowano 11 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Okej, czekam, jestem dobrej myśli 🙂 Już wydaje mi się, że blednie Cytuj Odnośnik do komentarza
A.Mróz Opublikowano 15 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 jest sobota, minął ponad tydzień, wygląda to bardzo dobrze 🙂 w sensie to jeszcze nie to, ale widać, że jest efekt. Obserwuję plamy codziennie, ale patrząc na stare zdjęcia widać największą różnicę. czekam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kasiaa88 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Super ❤️ i jak teraz? minęły >dwa tygodnie od wpisu Cytuj Odnośnik do komentarza
A.Mróz Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Przebarwienia znikły w 100%. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kasiaa88 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Nie ma sprawy, wiedziałam, że dobrze polecę 😘 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi