Gość dsenko Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Witam, nie wiem co się stało ale od wczoraj nie mogę się wypróżnić. Mam jakby pełne jelita, brzuch mi wzdęło ale za Chiny nie mogę się wypróżnić, czuję jakbym po prostu nie miał co. Jem normalnie, bo jestem głody. Nawet specjalnie wywołałem wymioty, ale nic nie dało. A, i jeszcze często mi się odbija o.O Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mewa Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Radzę 1 dzień głodówki i dużo wody 2-3 litry, a przynajmniej dużo pić i ograniczyć jedzenie. Można, a właściwie powinno się zażyć Espumisan to dobry, niedrogi lek bez recepty na wzdęcia, który *rozrusza* pracę jelit. Myślę, ze powinien o tym usłyszeć lekarz, bo tak zaczyna się często Zespół jelita drażliwego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość dsenko Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Byłem u lekarza, to zaparcie(tak powiedział) i przepisał jakiś lek :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi