Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Czy mozna powiększyć penisa naturalnymi sposobami

Gość Donek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Słyszałem o operacji, że w wielu przypadkach może dac dobry efekt ale sam nigdy się na to nie zdecyduje... Mam niewielkiego penisa, z tego powodu duże kompleksy :( Czy byłaby opcja aby chociaz trochę go powiększyc jakimis cwiczeniami?
Zastanawiam się również nad zakupem pompki ale widzialem ze opinie na ten temat sa rozne. Niektorzy polecaja ale niektórzy piszą,ze takie pompki nie daja zadnych efektów.

Pompki dają jakieś tam efekty, ale lepsze efekty daje Penilarge.
Poczytaj sobie o nim - jest to środek, bezpieczny bo nie dający żadnych skutków ubocznych. Nie jest tani, ale efektywny.
Kuracja trwa 3 miesiące i można w tym czasie zyskać około 3 do 5 cm.

Myślę że najlepsza robotę robią tabletki na powiększenie penisa sprowadzane z USA typu Neosize XL lub Genesix itp.... One rzeczywiście mogą powiększyć członka. W Polsce z mojego rozeznania dobre są tabletki o nazwie Maxorman maja prawie identyczna formułę do tych ze Stanów. Z tego co wiem od kolegów z siłki można nimi wydłużyć penisa nawet kilka centymetrów przy rzetelnym braniu i codziennym stawianiu członka przynajmniej na 5 minut nawet wieczorkiem pod kołdrą. Dobra kuracja 2 opakowaniami w 3 miesiące to koszt około 200 zł wiec nie jest źle w porównaniu z Neosize XL ze /stanów około 600 zł.