Gość Kasia Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 witam serdecznie, Nie mam zwyczaju "radzic sie" w postach na internecie, ale temat nie jest mi kompeltnie znany i moze ktos cos mi "podpowie".. Wujek (72 lata) mial wczoraj operacje wstawiania by passa i do dzis nie jest rozbudzony. Lekarz mowi, ze mozg nie reaguje.. Zero aktywnosci.. Dzis mial byc robiony rezonans by rozjasnic choc troche co sie dzieje w mozgu. Ciocia i my jestesmy zrozpaczeni. Ciocia placze od wczoraj 😞 Pytanie: jaki czas max jest na rozbudzenie po takiej operacji ? .. jest nadzieje ze sie rozbudzi ? Dziekuje za wszystkie komentarze.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Brandondiess Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 wazeline odrzuciłam bo zanim zdążyłam wyjść z domu zwłaszcza Sonka wylizała wszystko. No i okazało się, że wazelina jest dobra ale nie na to. Spacery były krótkie i polegały na wydłubywaniu śniegu Wczoraj kupiłam spray Beapharu, zobaczę jak suki zareagują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi