Gość Paweł Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Witam. Mam 37 lat. Lekarz stwierdził u mnie poszerzoną opuszkę aorty 5 cm...badanie było w lipcu tamtego roku. Zastawka jest 3 płatkowa. Resztę wyników z echo ok. Lekarz mówi że nie mam dać się zwariować i żyć normalnie bo w głowie to siedzi i z psychiką jest lipa...☹☹ Czy jest tu ktoś kto ma poszerzoną opuszkę aorty...?? Chodzi o zwykły kontak i może wsparcie....nawet zwykła rozmowa. Co muszę robić to tylko dokładnie kontrolować ciśnienie tętnicze...dostałem dodatkowe leki. Cytuj Odnośnik do komentarza
empewu Opublikowano 20 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 Hej Paweł, witaj w klubie, ja lat trochę więcej bo 45 ale też poszerzenie do 4.6... i też za dużo o tym czytam 🙂 Jak chcesz pogadać to pisz... empewu@yahoo.com Ciekaw jestem jak u ciebie bo wpis sprzed półtora roku, trzym się, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi