Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Pierwszy gruby balet i skutki uboczne pomocy

Gość Rebeka

Rekomendowane odpowiedzi

witam moj problem  polega na tym  ze ostatnio  piłem  ze znajomym  sporo  alko  bawiliśmy się poszliśmy  do sklepu  bo  brakło  fajek  wychodząc  ze  sklepu  jakieś  łebki  do nas zagadali  czy mamy  szluga  i ze w zamian  moze dac  sznura  kolega  wziął  a ja nie chciałem  być pipą  więc  wziąłem  tak samo  od  momentu  wzięcia  minęło  grubo  20-30h wczoraj  miałem  ból  zębów  wstręt do  jedzenia  a jak już jechałem  z partnerką  do jej  siostry  autem  to na wymioty  mnie  wzięło  zle się czułem  jak wymiotowałem  to  pianą  białą  a potem  już  takim  czymś  buraczanym  jak krew  i w jamie  ustnej  mialem  posmak  krwi  dzis  jest  niby lepiej  mam apetyt  przespaną  noc za sobą ale jest ogromny bol głowy  jak wstaje czuje  się  jak  by ktoś mnie młotkiem  walił w głowę  i mam  takie odruchy  wymiotne  jak bym  bekał  co chwila opuchnięty  język  przebarwione  ręce  i  twarz tak jak bym  w soku  z  Marchwi  się  kąpał  i dlonie  są pomarszczone  jak bym miał  z dobre 70 lat  na karku  dokucza  mi również  szczeko  scisk  i  kaszel flegmisty koloru  żółtego  jak dla mnie  jest to męczące  jak  na pierwszy i ostatni   raz życiu  tragedia  przy wzięciu  tego  w nosie  tak  bolało  ciężko  opisać to  jest taki  bol  przez  chwilę  byl  potem tylko  noc  nie  przespana  a od rana  próbuje różnych  sposobów  np  picia  wody  ugotowałem  sobie  rosół  zjadłem  i  zwróciłem  ale  nie rosół  a jakiś  ciemny  osad  proszę o  pomoc