Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zmęczenie, senność, zły nastrój, otępienie i bóle głowy a nerwica

hhrec

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich :) Widze, ze nie tylko ja mam taki problem :) Mecze sie juz z tym ze 4 lata. Odsylaja mnie tylko od lekarza do lekarza :) Bylem u kilku neurologow , laryngologow i psychiatrow nawet :) Milame robionych bardzo duzo badan :) tylko na tomografii zatok mi wyszly zatoki. Zrobili mi zabieg i stwierdzili ,ze jest wszystko dobrze bez ponownej tomografii :) ja kwidac trzeba im wierzyc :P Odeslano mnie jeszcze do alergologa. Porobilem dodatkowe badanie i wyszla mi borelioza. Jak lekarz zobaczyl; wyniki to mnie od razu skierowal do szpitala, ale mnie stamtad wygonili do poradni i tak czekam az mnie przyjma :P Nabralem sie roznych lekow i jak narazie nic nie pomoglo. Zobacze jak bede bral jakis antybiotyk na ta borelioze, czy objawy mi mina. Chociaz niby borelioze mam od niedawna a dolegliwosci od 4 lat :P, ale coz, trzeba czekac. Jesli po tych antybiotykach sie nic nie poprawi to nie wime co dalej robic :) Ma ktos jakis pomysl ?? :) bo wydaje mi sie ,ze juz nie ma do kogo nawet isc :) pozdrawiam Wszystkich :)

Witam, Ja również mam bardzo podobne objawy do tych przez Was opisywanych i zupełnie nie wiem co robić i do jakich lekarzy się udać. Tak bardzo chciałabym wrócić do normalnego stanu, tak bardzo przeszkadza mi to funkcjonowaniu codziennym. Mam małe dzieci i potrzebuję siły i energii a nie mam jej wcale. Brak mi siły na cokolwiek, ciągle czuję zmęczenie, senność, niezadowolenie z życia w ogóle. A co gorsza sama tego nie rozumiem i się wciąż tym zadręczam. Mam wspaniałe dzieci i naprawdę dobrego męża ale to nic nie zmienia. Ja wciąż jestem na wszystko obojętna, czuję jak życie mi ucieka a ja stoję w miejscu. Bardzo dużo się denerwuję, wiele rzeczy mnie irytuje i prawie nic nie cieszy. Co robić? Czuje się z tym bardzo samotna, boję się rozmawiać o tym z kimkolwiek, obawiam się niezrozumienia, nawet wśród najbliższych.

Wiecie, ja miałam okropny problem z organizmem. Byłam zmęczona, ospała, przytłoczona. Brak skupienia i bóle mięśni nie mogły dać mi spokoju. Dałam się *naciągnąć* na personalny odpromiennik firmy Creatos, który zamówiłam sobie online. Miał mi pomóc się wyciszyć, poprawić moją energię. Gdy go kupiłam zaczęłam żałować, że wydałam niepotrzebnie pieniądze, bo nigdy nie wierzyłam w takie metody *leczenie*. Ale po tygodniu stosowania objawy ustąpiły. Nie wiem czy wmówiłam sobie, że mi pomaga, czy rzeczywiście zaczął współpracować z moim organizmem, ale raczej nie byłam do niego przychylnie nastawiona i sądziłam, że nic mi on nie da. Teraz już nie żałuję, wręcz przeciwnie. Cieszę się, że go kupiłam.

Gość Makarena

Boże, a ja wczesniej nic nie słyszałam o harmonizatorach, a to jest po prostu rewelacyjne... dodatkowo tak mnie odpromiennik rozgrzzewa, że nie mogę uwierzyć! Mnie wiecznie zimno... trzęsę się cała, nogi zimne, ręce lody! A teraz? Nic zupełnie, wszystko przeszło.

Witam ja też choruje na nerwice od ponad roku jak czytam niektóre wypowiedzi to śmiać mi się chce jak się sami nakręcacie ,pamiętajcie nerwica może robić różne dziwne objawy ,od złego widzenia aż po omdlenia,pamiętajcie żeby uświadomić sobie o tym że chorujecie na nerwicę a nie na coś innego nie wkręcajcie sobie innych chorób bo tak naprawdę fizycznie jesteście zdrowi tylko nerwowo nie wytrzymujecie codziennego dnia i to wszystko życzę zdrowia

Czy chudnięcie, biegunka i brak apetytu są możliwe przy nerwicy ? Chodzę do psychologa, jedyne tabletki jakie biorę to czasami Sedam 3, z reguły pół tabletki przed snem, ostatnio schudło mi się ale też nie za wiele jem, małe porcje a żołądek pełny, czasami miewam biegunki, aktualna waga 80kg przy wzroście 186cm a jeszcze w lutym miałem 86 ;(