Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Administrator pilnie poszukiwany!

sercowa

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. W grudniu wysłałam prośbę o uporządkowanie forum na adres podany w kontakcie. Niestety odpowiedzi nie uzyskałam. Przykre to bardzo. Jakiś czas temu usunięto bardzo bliski memu sercu i myślę, że wartościowy wątek ,,Szukam kontaktu z osobami..." i też nikt nie pomógł w odzyskaniu, czy wyjaśnieniu sprawy. Administratorze, odezwij się. Wyjaśnij jaki jest statut tego forum. Nieekonomiczny? Niewarty uwagi? A co z ludźmi, którzy potrzebują wsparcia i porady? A co z ludźmi, którzy z oddaniem dzielą się swoimi doświadczeniami i wiedzą oraz wspierają?

Tutaj jest problem taki że każdy może bez rejestracji napisać post. Ataki DDOS są wtedy bardzo łatwe... Jeśli nic nie zmienią to tak będzie zawsze... Bo nie można zbanowac usera czy IP także jest to walka z wiatrakami. Może ktoś z nas chciałby stworzyć forum? Nawet małe... Darmowe na darmowy serwerze na początek. Co Wy na to?

Ja się kiedyś "za młodu" w to bawiłem. 

Administratorze, zwracam się z serdeczną prośbą o usunięcie zbędnych wpisów głównie obcojęzycznych. Wiadomo o co chodzi. Ludziska, którzy zerkną na pierwsze tytuły wątków pomyślą, że nie można tu znaleźć pomocy, bo na wątkach rządzą trolle i inne wirusy. Z góry dziękuję:)