sercowa Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Proszę o wyczyszczenie forum kardiologicznego . Cytuj Odnośnik do komentarza
Dario43 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 dokładnie masakra jakaś jest tu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Noni Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Witajcie. W grudniu wysłałam prośbę o uporządkowanie forum na adres podany w kontakcie. Niestety odpowiedzi nie uzyskałam. Przykre to bardzo. Jakiś czas temu usunięto bardzo bliski memu sercu i myślę, że wartościowy wątek ,,Szukam kontaktu z osobami..." i też nikt nie pomógł w odzyskaniu, czy wyjaśnieniu sprawy. Administratorze, odezwij się. Wyjaśnij jaki jest statut tego forum. Nieekonomiczny? Niewarty uwagi? A co z ludźmi, którzy potrzebują wsparcia i porady? A co z ludźmi, którzy z oddaniem dzielą się swoimi doświadczeniami i wiedzą oraz wspierają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Noni Opublikowano 19 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Administratorze, na forum przydałoby się zrobić porządek. Liczne wątki i wpisy utworzone przez ,, wirusy" zaśmiecają forum. Utrudniają poszukiwania ważnych tematów i informacji. Proszę o konkretne zaangażowanie w tej sprawie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Leszek55 Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Noni! Dziękuję za starania 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Krystian30 Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Tutaj jest problem taki że każdy może bez rejestracji napisać post. Ataki DDOS są wtedy bardzo łatwe... Jeśli nic nie zmienią to tak będzie zawsze... Bo nie można zbanowac usera czy IP także jest to walka z wiatrakami. Może ktoś z nas chciałby stworzyć forum? Nawet małe... Darmowe na darmowy serwerze na początek. Co Wy na to? Ja się kiedyś "za młodu" w to bawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Noni Opublikowano 28 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Administratorze, zwracam się z serdeczną prośbą o usunięcie zbędnych wpisów głównie obcojęzycznych. Wiadomo o co chodzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Noni Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Administratorze, zwracam się z serdeczną prośbą o usunięcie zbędnych wpisów głównie obcojęzycznych. Wiadomo o co chodzi. Ludziska, którzy zerkną na pierwsze tytuły wątków pomyślą, że nie można tu znaleźć pomocy, bo na wątkach rządzą trolle i inne wirusy. Z góry dziękuję:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi