Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Duszności, zasłabnięcia i ostre bóle w klatce piersiowej

Gość kaienka

Rekomendowane odpowiedzi

Wutam serdecznie.Mam problem z tatą, od trzech lat tata moj trafia co roku do szpitala z objawami dusznosci slabniecia i ostrymi bulami w klatce piersiowej i niestety dotychczas niec u niego niestwierdzono a w dodatku nigdy niewykonano mu badania echa serca ani prób wysilkowych natomiast Ekg ma w normie jutro bedzie mial wykonywana gastroskopie .Bardzo sie martwie o niego a kazdy z lekarzy mowi co innego czyli nic z tego nierozumiem czemu mu nierobia badania echa serca ,prosze kogos o kompetentna odpowiedz bo sama niewiem co robic........
Tomek musisz przezwyciezyc strach bo bedzie jeszcze gorzej.Wiem jacy sa lekarze.Sama nie mam do nich zaufania.jesli mozesz zmien kardiologa i nalegaj zeby dal ci skierowanie na echo nawet gdybys mialbyc natretny.To chodzi o twoje zdrowie.Lekarze najlatwiej wmawiaja nam nerwice.Czy oni nie potrafia zrozumiec ze jesli czlowiekowi sie cos dzieje to ma prawo sie denerwowac i bac a jesli nie otrzymuje z nikad pomocy to nerwy beda sie poglebiac.Zeby stwierdzic nerwice to trzeba najpierw wykluczyc inne choroby.