Gość Jastrząb Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Witam, od jakiegoś czasu przyjmuję lek o nazwie bisocard w związku z nadciśnieniem. Dzis mam ten problem, że .... nie pamiętam czy wziąłem czy nie. Wiem, że pytanie może głupie, ale tak właśnie sie stało. I teraz - czy lepiej wziąć teraz (ryzykując podwójną dawkę), czy przeczekać jeden dzień. Nie wiem, jakie może mieć to konsekwencje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość minia Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 poczytaj w ulotce ale raczej nie bierz poniewaz ten lek moze zwolnic akcje serca tak ze omin te dawke i na nastepny dzien wez Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Jastrząb Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 ok, dzięki minia! poczytałem i faktycznie wychodzi na to, że lepiej opuścić. A jeszcze takie pytanie mi się nasunęło, czy ktoś wie, jak jest z alkoholem przy bisocardzie? Na ulotce nie ma słowa na ten temat, w sieci też nic konkretnego nie znlalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość minia Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 no z alkocholem bywa roznie ja np nie moge sobie pozwolic bo nasila mi sie arytmia ale z umiarem mysle ze mozna nieraz sobie pozwolic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość stracatella Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Moja pani doktor twierdzi że przy małych dawkach - do 50mg mozna alkohol. pozdrawiam s Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość darek l Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 WItam jezeli juz bierzesz to nie pij ale powiem wam ze zdarza mi sie ze mocno popije i nie ma zadnych pozniej problemów ,, wiec jest wszystko oki ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zlatan Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 ja piję na potęgę i rano zagryzam bisocardem. nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi