Gość Fruz Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Mam kompleks spowodowany zbyt małym penisem. Mam 12 cm a powinno być około 16 - taka jest średnia dla naszego kraju. Sprawdzałem w statystykach. Jest to dla mnie frustrująca sytuacja, bo przez nią mam problemy ze stworzeniem poważniejszej relacji z dziewczyną. Czy są jakieś sposoby aby chociaż trochę go powiększyć? Proszę o wypisanie wszystkich możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kapryl Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Jest klika sposobów: pompki i ćwiczenia ale nie nastawiaj sie na jakiś super dobry efekt operacja - to odradzam bo ma swoje skutki uboczne ewentualnie kuracja tabletkami, po której jest obecnie mój mąż . Jest to aktualnie najskuteczniejszy sposób powiększania penisa nie powodujący skutków ubocznych. Tabletki nazywają się Penilarge. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Fruz Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Dzięki za wyjaśnienie i zrozumienie. Mogłabyś napisać coś więcej na temat tego środka? Pytam, bo jest to dla mnie dosyć istotna sprawa - mam nadzieję, że to rozumiesz. Czy daje on jakieś dodatkowe skutki uboczne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kapryl Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Skutków ubocznych nie daje bo jest to ziołowy środek. Trzeba brać regularnie przez 3 miesiące i wtedy możesz liczyć na powiększenie. Wcześniej raczej nie ma szans z tego co jest mi wiadome. Swoją drogą wpisz sobie nazwę w google to Ci wyskoczy spory wybór Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Fruz Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Dzięki za wyjaśnienie. Znalazłem go ostatecznie na intymnosc pl - zamówiłem jak coś, dziś lub jutro ma dojść. No zobaczymy jak się sprawdzi, czytałem w necie, że chłopaki go sobie polecają. Opinie w necie nie zawsze odzwierciedlają rzeczywistość, ale konsultowałem się jeszcze z osobami które się znają na tym i stwierdziły, że może zadziałać - tak przynajmniej wynika ze składu. Cytuj Odnośnik do komentarza
millerthomas Opublikowano 23 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Zamiast się mazać nad wielkością swojego członka zacznij cos z tym robić. U mnie w klubie chłopaki łykają taki preparat o nazwie Maxorman podobno to powiększa im penisa. Ciągle maja nowe dupy więc to chyba działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kolega-mariusz Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 sztos piguły Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi