Gość Patryk33 Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Dzień dobry. Mam taki problem ze po każdym posiłku czuje uczucie zmęczenia. Nie jest to senność tylko takie zmeczenie w oczach. To samo mam po jakimś najmniejszym wysiłku np przy do biegnieciu truchtem do autobusu. Od razu moje serce szybko bije wiadomo po chwili stopniowo zwalnia i ogarnia mnie to zmeczenie. Rano mam ciśnienie 128/80 puls 79. Ale jak tylko trochę wysiłku od razu ciśnienie rośnie np 170/80. Miałem robione ekg serca, echoserca, zdjęcie klatki piersiowej, spirometrie, saturacja 98%, badania krwi żelazo glukoza wszystko poprawnie trochę podniesiony cholesterol trójglicerydy 240. Czasami jak np się zestresuje lub coś szybko zrobie czuje zatykanie jakby w klatce ciśnienie mam 170/80 taki płytki oddech i wtedy bardzo dużo ziewam, tylko nie tak normalnie tylko takie niepełne ziewanie jakbym do tlenienial się. Zastanawiam się czy to jakas niewydolność serca, skoro cukier po jedzeniu przed i na czczo jest ok, czy jakas nerwica. Odczuwam jeszcze bóle pod prawa łopatka taki przeszywający ból miedzy kręgosłupem, a prawa łopatka i wtedy właśnie najwcześniej robię się taki zmęczony. Ciężko teraz gdzies się dostać do lekarza może ktoś coś doradzi. Dziekuje i zycze dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi