Gość kinga_kk Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Od jakichś 3 miesięcy mam straszne kłucie nad i pod obojczykiem. przy wydechu zatyka mnie i nie mogę złapać wdechu, towarzyszy temu okropne kłucie. czy to może być coś z sercem albo z tętnicą podobojczykową??? ps. mam nadzieję, że ktoś mi odpowie, bo inne fora to są (chyba) tylko dla popisu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rodzynka Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Idź lepiej do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kinga_kk Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 myślałam, że dostanę bardziej fachową odpowiedź. ;-) nie no oczywiście się wybiorę, ale właśnie chciałam się zorientować, czy na pewno jest po co... bo np. pediatra mówi, że to kolka na tle nerwowym... ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mąż Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Moja Żona w czasie cesarki zaczeła odczuwać takie bóle - kłucia. Podejżewam że to na tle nerwowym, bo przy porodzie szczególnie emocje sie uwydatniają. Lekaże słysząc że jest taki problem wzruszali ramionami i też nie potrafili poradzić. Myśle żę może jeszcze można wspomnieć o zaczynających produkować mleko piersiach, lecz Ty o tym nic nie wspomniałaś. A ból jest wyłącznie przy oddychaniu a nie podczas karmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maćko Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 nerwoból ale idz do lekarza zeby sie upewnic ;p ja mam kłucia praktycznie wszedzie :p raz pluca raz nerka raz zoladek itd ... ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi