Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Marihuana przy arytmii serca

Rekomendowane odpowiedzi

Gość asneym4t3k

Od dziecka choruje na arytmie serca..regularnie co pare tygodni czasami nawet kilka razy w tygodniu mialem straszne napady czasami ciezko bylo mi nad nimi zapanowac arytmi..a od kad pojechalem do holandi i pierwszy raz zapalilem naprawde jak reka odjac cudowny lek na arytmie..nie wiem czy podzialal tylko na mnie czy innym tez pomoze ale nie polecam palenia w polsce bo przed tym trzeba to zalatwic a jest to zabronione.. nestety nie jestem jednym przypadkiem jak rzad wie ze ma taki problem a jeszcze niszczy obywateli wsadzajac ich pomiedzy naprawde rozne srodowiska przestepcz myslac ze superresocializacja panujaca w polskich wiezieniach takiego czlowieka zmieni i przetlumaczy ze dobre jest zle... pozdrawiam !

@ asneym4t3k

Nie tylko na ciebie to działa. Moja żona dopóki nie zaczęła palić raz na tydzień-dwa miała ogromne problemy w związku z arytmią. Gdzieś po roku palenia nie mogła uwierzyć w swoje wyniki z holtera bo były tak dobre!
No ale niestety, żyjemy w naszym polskim grajdole i jest jak jest. Konopie jeszcze długo będą złem i w świetle prawa i w uznaniu opinii publicznej.