Gość Maciek Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Witam, mam 19 lat i około rok temu lekarze stwierdzili u mnie bradykardię. Oprócz tego, że czasami słyszę wyraźnie bicie swojego serca, żadnych objawów nie zauważyłem, typu zasłabnięcia itp. Mam około 45-50 uderzeń na minutę. Od kilku lat gram amatorsko w piłkę nożną. Echo serca, próba wysiłkowa wyszły dobrze. I teraz moje pytanie... czy w takiej sytuacji ćwiczenie na siłowni 2-3 razy w tygodniu może mi zaszkodzić? Prosiłbym o wypowiedź kogoś, kto dobrze orientuje się w temacie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość violinek6 Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 wlasnie poczytalam sobie o twojej dolegliwosci ja mam tachykardie , co do Ciebie to z tego co wiem do 50 uderzen na minute to jeszcze nie tak zle i ze lekarstwa lekarz daje dopiero jak ktos ma omdlenia itp ,zreszta wejdz sobie na strone wpisz w googlach bradykardia tam pisze dokladnie .Mam nadzieje ze jakos ci troszke pomoglam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kazzik Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Też mam ten problem...mam 20 lat i bradykardię.Czasami mam tzrepotanie serca i bol zamostkowy.Cwiczę na silowni izastanawiam się czy sobie nie zaszkodzę.Wizytę u kardiologa mam za dwa miesiące dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi