Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
Witam:) Mmm ale się wyspałam dzisiaj:D:D Cudownie 16 dni wolnego od szkoły:) To sie nazywa życie:D Później dwa tygodnie szkoły i 2 tygodie ferii:D:D Za oknem śnieg:) Superowo:D Uwielbiam śnieg:P Przypominają mi się kuligi klasowe jak byłam młodsza:) W prawdzie zawsze kończyło się to u mnie zapaleniem oskrzeli albo krtani ale zabawa była niesamowita:) Ahh żeby tak można było czasami wrócić do tamtych lat. Jakoś nie uśmiecha mi się świat dorosłych:P Anetka ja też bardzo nie lubię świąt od momentu kiedy umarła moja babunia. Mieszkała z nami i zawsze na święta złaszcza w Wigilię przypomina mi się jak z nami była,jej ciepły uśmiech,zawsze potrafiła doradzić,wysłuchać.Te rozmowy przy zgaszonym świetle. Jej opowieści o tym jak żyło się kiedyś mogłam słuchać godzinami i tysiące razy.Najcudowniejsza babcia pod słońcem. Dziadziuś nie zdążył mi opowiedzieć jak było na wojnie:( Był jakimś ważnym żołnierzem, nawet otrzymał kilka medali. Moja druga babcia taka nie jest. Może dlatego z niechętnie tam jeżdżę. Dorotko to chętnie Ci wyślę w paczcd toszkę śniegu;p hihihih:D:D
Czesc kochani u mnie pada ...ale deszcz.!!!! Sernik w piecu czujecie ????? DNI jakies nerwowe u mnie ale daje sobie rade .NATI dziekuje za kartke.MAM juz sukienke do siostry na sylwestra przed wyjsciem klikne zdjecie i zobaczycie ,czarna prosta taka jak lubie.DZISIAJ ostatie zakupy ,ale troche pózniej ,dorotko teraz jest ci dobrze prawda ,jak bezdeisz kupowała labradorka to słuze pomocą ,sa bardzo kochane no ja trafiłam super ,chociaz nasłuchałam sie o demolkach labradorów.Miłego dnia kochani.
Zyczenia urodzinowe dla Kochanej Freci...... ,……… ( …… ( ……( …… ( ……… () --- () --- () --- () …………… || -— || — || — || …………. {*~*~*~*~*~*~*} ……… ...@@@@@@@@@@@@@ …… { ~*~*~*~****~*~*~*~ } … ... @@@@@@@@@@@@@@@ … .{*~*~*~* W DNIU *~*~*~*} …{ *~*~ URODZIN 100 LAT ~*~*} …{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ } … ...@@@@@@@@@@@@@@@@@ ……………… … )---------( ………… ____ ,-----------, ___ …… … /_________________ Jest w roku taki dzień, W którym smutki idą w cień, Więc z okazji tego dnia Posłuchaj co Ci życzę ja: Dużo zdrowia i radości, Szczęścia w życiu i miłości, Moc najpiękniejszych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń.
Dla Freci................ *********Poszybować przez życie jak ptak niezależny, wolny, szczęśliwy...Poczuć prawdziwy jego smak...wszystkie kolory...jasne i ciemne odcienie...Mieć odwagę by wzbić się wysoko...przekroczyć sztywne granice....i nie bać sie spełniać swych marzeń ...tego w dniu Twych urodzin Ci życzę!!!
Witam serdecznie w deszczowy dzien,oj jak ponuro,zimno ,ze az z domu nie chce sie wyjsc,a mnie glowa peka ,nic mi sie dzis nie chce ,dopadl mnie nygus,ale mam czysciutko w domu wiec nie mam co robic,poprostu leniuchuje sobie. Dorotko ,spedzaj czas z rodzinka ,po swietach porozmawiamy na temat mojej kolezanki,poki co dbaj ciepelko o mezusia..buska kochana. Witaj Krysiu,jak samopoczucie dzis u ciebie sloneczko,pozdrawiam,buska. Witaj Aneto,Dagmarko,Magdo,Malgosiu,Malenko,Nati,Dorma,Matiiago ...co tam u was kobietki,pozdrawiam was serdecznie,buski dla was.. Freciu duzo ,duzo zdroweczka jeszcze...buziolek...................
Gość krystyna 3
DLA FRECI Jest taki dzień jeden w roku Kiedy przyszłaś na świat kochana Freciu na chwałę Bogu Niech Cię chroni dobry Bóg w karzdej godzinie twego życia A przytula do serca Najświętrza Maryja Niech Ci się wszystkie marzena spełniają Same słodkie dni w twym życiu bywają STO LAT
DLA FRECI ------------------------------------------------------ Z okazji urodzin życzę Ci, aby jedynymi łzami, ktore pojawiają sie w Twoich oczach były kryształowe łzy szczęscia, aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy nie zakryły ciężkie chmury smutku, aby płatki róż wyściełały drogę Twego przeznaczenia, a szczęście, zdrowie, radość i miłość były przeznaczeniem Twych dni.
Gość Małgosia1990
Dla Freci:) Życzę Ci dobrego dnia, dnia bez gonitwy i stresów, dnia, w którym słońce czas odlicza i nikt nie wylicza sukcesów. Życzę Ci odwagi być sobą, bez zakłamania i picu, unieść się dumnie ponad krzesło i pewnie wziąć udział w życiu. Życzę Ci słońca i deszczu, na przemian, żeby się nie nudzić, kiedy Ci słońca będzie za wiele, to deszcz Cię może ostudzić. Życzę Ci bezpieczeństwa, ostoi w rodzinie, prawdziwego domu, azylu, który Ci da schronienie i nie powie o niczym nikomu. Życzę Ci fantazji, ozdób Twe niebo skrzypcami, zatańcz ze szczęścia na ulicy i marząc rozmawiaj z kwiatami. Życzę Ci zdrowia dla ciała, miej zdrową duszę, bo kiedy dusza jest chora, to ciało przeżywa katusze. Życzę Ci kolorów, czarownych barw wesołej tęczy, barw letnich pachnących ogrodów, czegóż można chcieć więcej? Życzę Ci dobrego jutra, przyjaciół, szczęścia, zapału, uporu, dużo czasu, pewności siebie!
Witam kochani!Freciu,najserdeczniejsze życzenia-niechaj los Ci sprzyja,niosąc powodzenie,idż przez życie z dobrocią w sercu,otoczona ludżmi,których kochasz,silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia.niechaj każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość!Dagmarko!nie rezygnuj z tej miłości!masz przy sobie prawdziwy skarb,rzadko nerwusa zrozumie ktoś,kto nie wie przez co musimy przejść.ciesz się dniem dzisiejszym,swoim super chłopakiem i nie zamartwiaj się niepotrzebnie przyszłością!być może i pogoda działa tak na nasze samopoczucie,ja dziś też chodzę jakaś niedobita,a może niedopita.no i te nadchodzące święta też mają działanie destrukcyjnie.ja mam mieszane uczucia,kiedyś nie lubiłam świąt,ale przy córce nauczyłam się cieszyć nimi.ale wciąż nie przepadam za Wigilią.mamuśka zawsze się postarala i robiła nam ekstra święta i starała się żebyśmy byli radośni.co z tego,kiedy stary zawsze zachlał się i kolacje jedliśmy szybciorem w kuchni.jakoś co roku powraca to wspomniene,nie tylko mi,bo widzę że moja mama chodzi nerwowa kilka dni przed Wigilią.no nic,jakoś się to przetrwa.najgorszy moment,to dzielenie się opłatkiem,potem jest ok.No i ten deszcz jest dobijający.pada i pada,pada......chyba włącze sobie jakiś ukochany film indyjski.
Ach!Dorota,jestem pod wrażeniem zdobytej przez ciebie książki.miłej lektury!Malenka,koniecznie wykup recepte!wiem że leki to świństwo,ale są po to,żeby nam pomagać.a próbowałaś homeopatii?ja oróbowałam,ale na mnie to nie działa.moja córa bierze na alergie i jej pomaga.tyle że niesie to ze sobą ryzyko,troszkę bałam się podawać to jej,bo nie wiedziałam jak jej organizm zareaguje na leki homeopatyczne.u niektórych objawy nasilają się.ale myślę że warto spróbować.homeopatia nie jest tak szkodliwa jak inne leki.a wy dziewczyny,co myślicie o homeopatii?
Witam wszystkich A u mnie jest śnieg :) Nie wiem jak długo wytrzyma bo raczej plusowa temperatura ale jest!! Freciu życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze, życzę Ci, żebyś umiała Świat zobaczyć w ziarenku piasku, Niebo w dzikiej roślinie, Nieskończoność uchwycić w ręku, a Wieczność w godzinie. No i posyłam urodzinowego mocnego całusa. :)
Witaj Iwonko!ja mam 35 zimek można powiedzieć,bo urodziłam się zimową porą,brr.potomstwo sztuk jeden,11letnia najlepsza pod słońcem córa i od12lat ten sam mąż,moje osobiste,prywatne chamidełko.ale jak to mówią-doceń męża swego,bo możesz mieć gorszego.mam nadzieję,że twoje problemy nie są poważne i w końcu rozwiążą się,czego serdecznie ci życzę.na pewno wszyscy tego ci tu życzymy i kto wie,może powstanie w ten sposób łańcuszek ludzi dobrej woli,dobrego serca i to pomoże ci w problemach.może to naiwne wierzyć w coś takiego,ale ja w to wierzę.w zeszłym roku doświadczyłam czegoś w stylu łancuszka ludzi dobrej wolibardzo chciałam jechać na mszę w rocznicę śmierci Papierza,ale nie miałam ani pojazdu,ani z kim.w tym czasie moja przyjaciółka mieszkająca ok.300km. ode mnie zabrała swoją sąsiadkę na mszę,która również nie miała jak się dostac do kościoła.pomyslała,że może dzięki temu i mnie może ktoś zabierze.i rzeczywiście,ktoś pomyślał o mnie i zaproponował podwiezienie do kościoła.na pewno ta sytuacja w niczym nie przypomina twojej,ale na świecie zdarzają się różne cuda....
Dandy ciesze sie milo napisalas do mnie,ja dlugo nie borykam sie z nerwica lękowa ,kilka miesiecy,teraz jest juz poprawa,ale na razie nie jade do zadnego marketu,poprostu boje sei ,ale sama nie wiem czego,mam uczucie ,ze slabo mi sie zrobi,Ten rok byl dla mnie bardzo ciezki,5 tyg lezalam bez ruchu na moj kregoslup,ale dzieki rechabilitacja chodze dzisiaj,Po smierci mojej mamy nasililo sie wszystko,nerwica i klopoty z ojcem alkocholikiem,ale Bog mnie moze wyslucha i pomoze...ale co mam zrobic zyc trzeba dalej,choc Wigillia sie zbliza i nasilaja sie nerwy,2 swieta bez mojej mamy,ale mam bliskie mi tez osoby.Moi jada na zakupy,a ja ide do piwnicy dolozyc do pieca,bo zimno ,a ta paskudna pogoda na dworze ..deszczowo.......buziolek.pa.