Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Jasfilipek muszę Ciebie uprzedzić ,że na naszym terażniejszym forum nie zawsze bywa tak różowa jakby sobie człowiek wymarzył.Radzę Ci jednak abyś nie przejmowała się niektórymi postami i pisał co Ci w duszy gra.Tu można pisać naprawdę o wszystkim!
Gość krystyna 3
Witam kochani:) Dorotko kochana jeszcze raz gratóluje życę ci słonko żeby ci się wszystko udało Krysiu waw słonko co u ciebie? Matiago a jak tam u ciebie wszystko gotowe na przyjęcie maluszka? Anno a ty czemu sie nie odzywasz? Czarna jak zawsze zapracowana Sory ze wieczorem sie juz nie odzywałam ale miałam po wczorajszym dniu takie trzęsawki że nie mogłam sobie poradzić Pozdrawiam was słonka serdecznie
Gość Dorota W
kRYSTYNKO-w końcu się odezwałaś.Martwiłam się o Ciebie.Dobrze ,że jesteś. Nie dziękuję za gratulację aaby nie zapeszyć. Jak zrealizją się plany to napewno Wam napiszę w jakiej gazecie możecie znalęść moje zdjęcia! Andrzeju!- hahahahhhahaahahaha
Gość Małgosia1990
Kurza ale najpierw powiedziały że nauczanie od tego tygodnia co będzie miałam mieć w domu i miały gdzieś co ja mówię.Już we wtorek kazały mi przyjść dzisiaj po plan ten co miał mnie od poniedziałku obowiązywać.No to oki zgodziłam się na te lekcje w domu nich im będzie.To dzisiaj po lekcjach poszłam do nich po ten plan.Główna dyrektor pyta się co chciałam to mówię jej że przyszłam po ten plan więc kazała mi iść do wicedyrektor.Poszłam.No to poszłam i razem z wicedyrektor zaczęłyśmy układać mi ten plan pomijam już to że musiałam prawie godzinę czekać.Wtedy przyszła główna dyrektor i pyta się po co układamy ten plan skoro nauczanie będę miała w szkole.Jak chciałam w szkole to kręciły nosem że chcę w szkole a jak już się zgodziłam na naukę w domu to one znowu nosem kręcą że lepiej w szkole by było lepiej.I żebym się zastanowiła czego chcę a nie raz tak a raz tak.Ale mnie zezłościły:/