Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna3
Bardzo przepraszam,ale muszę odnieśc się do posta CATULLUSA CATULLUS napiszesz zapewne ,że nożyce się odezwały Ja tak nie myślę . Ja uważam ,że nie jestem nożycami ale muszę to napisać . Bo czytajac Twoje posty myślę ,że to chodziło o mnie, jak cie tak reka świerzbiła to mogłeś napisać poprostu:chodzi o KRYSTYNĘ3 ,i wcale bym sie nie obraziła bo nie czuję sie winna bo jeśli ktoś chce rozmawiać szczerze to robi to bez zastanowienia jeśli to twoim zdaniem wirtuialna rzeczywistość ! Jeżeli uważasz ,że osoby piszące na tym forum robią to tylko po to ,że nie mają nic do roboty : przecież to samo można pomyśleć o tobie:czy piszesz po to ,że jesteś chory i cierpiący? czy po to ,żeby sobie popisać?Bo nikt nie jest w stanie tego udowodnic ani Tobie ani nikomu innemu z forum. A to ,że młodzi ludzie nie powinni sie wypowiadać w niektórych sprawach to napisałam Ja i nie musiałes być taki tajemniczy ,mogłeś napisać szczerze ,że chodziło o KRYSTYNĘ 3!!!Ale gdybys był uczciwy to powinieneś też napisać ,że napisałam tez ,że nie jedna młoda osoba przeszła w swoim młodym życiu tyle co nie przeżyła nie jedna starsza osoba.Niestety jak sie przekonałam niektóre osoby na tym forum były poprostu bezczelne ale to tez ich sprawa i nie wnikam w to dlaczego tak sie zachowywały?? i jeszcze jedno przekonałam się ,że pisać na tym forum prawdę jest zle a kłamać się opłaci!! Przepraszam za szczerość ale musiałam o tym napisać .A tak na marginesie jesli nie miałeś odwagi napisać o kogo chodzi to mogłeś o tym nie wspominać a nie, zastawiać się tym ,że komuś przyżekłeś,że nie napiszesz o kogo chodzi bo kto chciał to itak mógł się domyśleć o kogo chodzi! Wystarczyło przeczytać kilka postów wstecz. Broń boże nie moim zamiarem było wywołać kolejną awanturę na forum ale nie lubie ludzi którzy zastawiają się drugimi osobami niemają odwagi napisać co myślą i o kim myślą!!!
Gość krystyna3
Witam cie Krysiu waw , przepraszam słonko,że wróciłam do niektórych spraw ale nie mogłam sobie na to poawolić żeby forumowicze domyślali sie o kogo chodzi i że jestem tchórzem ja poprostu nie czuję sie niczemu winna ,więcej do tej sprawy nie wrócę!! A co u ciebie słoneczko???
Krysiu waw jak zaczynałam brać tabletki to chudłam w oczach aż w pewnym momencie się przeraziłam. Teraz jak organizm się do nich przyzwyczaił a ja dodatkowo nie odmawiam sobie niczego spowrotem urosłam w oczach. i bardzo się z tego cieszę , wkońcu co to za kobieta bez tyłeczka? to wieszak! Kryasiu3 dziękuję za przywitanie wiem że jesteś szczerym człowiekiem i jak dla mnie to wcale się nie musisz tłumaczyć. Wiem na co cię stać mam tu na myśli wyjazd do Agi, i jestem zaszczycona że mogę z tobą pisać na forum. Catullus a ty nie bądź taki honorowy i wracaj, przecież dobrze ci tu było. Dorotka zapracowana. O Czarnej już nie wspomnę(zaginiona w akcji). Matiiaga jak będziesz potrzebowała opiekunki do dzidziusia to ja bardzo chętnie, uwielbiam takie maleństwa. Moi chłopcy( bliźniaki) mają już po 13 lat i nie dają się już tak przytulać.
Gość Małgosia1990
Oj Anna dziewczyny bez tyłeczka to nie wieszaki;* Ja też jestem baardzo szczuplutka ale mimo tego że jem to wcale tego ciałka mi nie przybywa:( Chciałabym chociaż 50 kg ważyć.Nie wiem czy to przez nerwice czy mam taką przemianę materii.
Gość Małgosia1990
Krysia_waw ja chętnie bym wzięła od Ciebie ten tłuszczyk którego nie chcesz;) Ja ważę 41 kg a mam 166cm wzrostu czyli bardzo mało ważę:( Chociąz 50 kg bym chciała więcej nie wymagam od organizmu ale te 9 kg jeszcze mi brakuje:(
Gość krystyna 3
MAŁGOSIU 1990 nic podobnego nawet mi przez myśł nie przeszlo to się tyczyło moich wypowiedzi na forum ale dlatego odnisłam się do młodych osób bo zazucono mi że ni rozumie że młode osoby tez cierpią a ja wcale tego nie nyguje i dlatego ze wiem ze cierpią to chciałam to wytłomaczyć żeby ktoś nie pomyślał że młode osoby nic nie dosięga i że ja nic o tym nie wiem wrecz przeciwnie i to bardzo dużo wiem i dlatego jeśli uwaznie się czyta posty to nie wyciąga się pochopnych wnisków co do tego że ja nic nie rozumie Pozdrawiam cię serdecznie jesteś tak miłą osobą że nie moim zamiarem było cię zkrzywdzic
Gość catullus
Krystyna 3 a zatem: 1. Nic nie zrozumiałaś z tego, co pisałem. 2. Dałem komuś słowo, że nie ujawnię szczegółów, co też uczyniłem. 4. Co do kłamstwa i fałszu, wypowiadałem się już kilkakrotnie. Zacznij od siebie, potem przejdź do innych. 3. Co do reszty wypowiedzi - no comment, nie mam siły pisać ciągle o tym samym. I nie chcę, żeby na ten temat więcej dyskutowano. Gadajcie sobie o czymkolwiek, byle nie o tym.
Gość krystyna3
Catullus człowieku zastanów się czały czas prowokujesz do tego aby na tym forum panowała atmosfera jak w filmie DYNASTIA!!! Z resztą wątoię ,że oglądałeś ten film bo jesteś za młody a jeżeli masz mi do zażucenia jakieś kłamstwo z mojej strony to napisz to na forum a nie wciąż owijaj w bawełnę !!Ja nikogo nie okłamałam ani nie okłamuję .Dyskutuj sobie dalej z Ta osoba której przyżekłeś!!! A post Twój doskonale zrozumiałam i nie myśl sobie,że jestem idiotką ,która nic nie rozumie!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gość krystyna3
CATULLUS chłopie po raz ostatni piszę do ciebie ,gdybyś miał mi jakies kłamstwo do zarzucenia to byś je napisał a nie strzelał byś skeczów bo widocznie nie znasz takiego kłamstwa wobec mojej osoby i pierdzielisz jak mały Kazio po dużym piwie!!!
Gość catullus
Szczerze mówiąc mam to gdzieś, czy ktoś kogoś okłamuje, okłamał i ktokolwiek to był. Wiem, że ktoś, tudzież kilka osób stąd próbowało się mieszać do czyjegoś życia prywatnego (bez wiedzy i zgody osoby zainteresowanej) czego ani nie zniosę, ani tolerować nie będę. Zresztą, nie mnie dochodzić, jak było, czy było, kiedy było i po co i obchodzi mnie to tyle, co średni opad śniegu na Ziemi Lubuskiej w Roku Pańskim 1597. Poza tym, masz jakąś obsesje na punkcie tego kłamstwa - czy ja cokolwiek pisałem o Tobie? Jeśli tak uważasz, to sobie obejrzyj moje posty, a dojdziesz do wniosku, że nie do Ciebie piję. I nie wiem, po co się tak bulwersujesz - jakby to miało jakiekolwiek znaczenie dla kogokolwiek. To tylko forum internetowe, a nie realne życie. To tyle komentarza odnośnie tej sprawy. I, na boga, Boga, czy kogokolwiek innego.. skończ, Waćpanna, wstydu oszczędź.