Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

**___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Różowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Tęczowego I Wszystkiego Dobrego...
Gość Dorota W
KOCHANE *************************** Swięto Wielkiej Nocy to czas otuchy i nadziei. Czas odrodzenia się wiary w siłę Chrystusa i w siłę człowieka. Życzę, aby święta wielkanocne przyniosły radość,pokój oraz wzajemną życzliwość.By stały się żródłem wzmacniania ducha. ___________________ Pogody,słońca, radości W niedzielę dużo gości Wponiedziałek dużo wody ----to dla zdrowia i urody Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych no i zdrowych ___________________ Kochane wszystkiego naj ,naj ,naj .Dziś zapowiadasię dzień pełen pracy ale mimo to postaram się zaglądać do Was co pewien czas robiąc sobie przerwy. Życzę Wam miłego dnia !
Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego *Alleluja* życzy Freedom:):):):):):) MOC RADOSCI:)
Gość Małgosia1990
Witajcie kochane:) Pewnie jesteście dzisiaj bardzo zalatane:P Ja pomagam mamusi:) Na szczęście dzisiaj lepiej się mamunia czuję:) No ale mi niestety nie poprawiło się:( Ale co tam nie przejmuję się:P Matiiaga kochana moja jak niunio??Jak będziesz miała zdjęcie maluszka to bardzo nie bym prosiła:) Chciałabym zobaczyć jak wygląda Twój synek:) Mam nadzieje że ucałowałaś go od cioci Gosi;p Dorotko jak się czujesz??Liczna gości nie powiększyła się??:* Nefri jak przygotowania do świąt?? Domi kochana a co u Ciebie?? Wszystkim przesyłam wielkiego buziaka=************************************** =D Kochane moje dziękuję Wam za śliczne życzenia:)
Gość Dorota W
Agunia,Domi,Joker,Freedom,Małgosia,Krystynka----Dzięki serdeczne za piękne życzenia świąteczne. Zostało mi jeszcze sporo do zrobienia ale co tam chwla relaksu się należy.Małgosiu ilość gości = 17 :)) Kochani a u Was jak się posuwają prace ,Macie już wszystko zrobione?Tylko nie mówcie ,że tak bo się załamię.Jutro padne jak mucha i tyle będę miała ze świąt. A zresztą po co narzekać .Najważniejsze ,że samopoczucie jest ok a zmęczenie samo przejdzie.Zaglądne do Was jak sobie zrobie kolejną przerwę
Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego nastroju, serdecznych spotkań z najbliższymi oraz Wesołego Alleluja. Tego wszystkiego i wiele więcej życzę Wam z całego serca!! Wesołych Świat!!!!!!!
Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: *Ale jestem pycha*. A mazurek prycha do czekoladowych kurek: *To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce.* Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: *Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!* Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: *Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: *Ale jestem pycha*. A mazurek prycha do czekoladowych kurek: *To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce.* Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: *Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!* Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: *Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały.
Gość Małgosia1990
Kochane czuję się fatalnie:( Aż mam ochotę płakać,ale nie będę płakać bo już za wiele łez wylałam i to jest czas świąt więc powinna się cieszyć a nie płakać:) Jutro moi rodzice po wielkanocnym śniadaniu mają jechać do babci ale ja niestety nie pojadę na swoje własne życzenie:( U babci będzie dużo osób a ja nie chcę opowiadać im jak się czuję i jak sobie z tym radzę.Za każdym razem jest tak że wszyscy się o wszystko wypytują a ja po chwili mam dość tych durnowatych pytań:/
Gość Fabienne
Wesołych Świąt Wielkanocnych!! Ale miałam kochani obrzydliwe przezycie wczoraj, zaczeły mi sie jakies dziwne skurcze serca, takie bolesne, ale sie tak wystraszyłam, jak serce mi sie tak dziwnie kurczyło i ściskało pare razy pod rzad cos takiego, myślałam ze umre to było pobrzydliwe, jakby pięscia ktos mnie sciskał za serce tak mocno, i po chwili przeszło, ale bardzo niefajne uczucie ;-(((( teraz mam lęk i stres ze znów mnie złapie i bedzie żle, helpppppp
Czytaliscie w onet.pl posty naszych rodakow odnosnie smierci Krystianka,wyglada na to ze *strasznego* tego naszego Boga mamy,no a rodzice chłopczyka nie lepsi...Ja tylko napisze jako matka,jestem sercem z rodzicami Krystianka bo wiem ze wyrzuty sumienia i ból juz nigdy nie pozwolą im normalnie zyc...i nie bądzmy sędziami bo nigdy nie wiadomo co nas w zyciu czeka.A Krystianek niech spoczywa w spokoju :-(
Gość matiiaga
Witajcie w świateczną niedzielę. Mam nadzieję, że macie udane święta i czujecie się dobrze. Ja niestety miałam atak, i dalej jest. I nie mogę się uspokoić, a widmo kolejnej nieprzespanej nocy jeszcze bardziej mnie przeraża. W ostatnich 72 godzinach spałam 8 godzin. Nie mam siły nawet jeść. Po wszystkim lekarze stwierdzili u mnie anemię i chyba teraz razem ze zmęczeniem to wyłazi. I ten atak to chyba skumulowane nerwy, wysiłek, strach, zmęczenie i choroba. A myslałam, że będzie ok. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Buziaki:):)
u mnie lipnie boli mnie bark,ale sie staram nie myslec,... przeciez to tylko bark,ale wiecie jak jest.......wierze ze to jakis objaw...ale sie trzymam ....dzis rano zrobilem znowu borute o 6 rano..i na pogotowie,ale sie niedali...moze i dobrze.......staram sie,ale mi to nie jest proste....pa,pozdrawiam wszystkich:) trzymacie sie Cieplo....:) WIerze ja zaczne leczenie bedzie pogodniej:,bo teraz wszystko mnie wystrasza dzis jak sie golilem zobaczylem krew...mozecie sobie wyobrazic co czulem.... :( ale wiem ze to nerwy,chociaz tyle ze zaczynam w to wierzyc ze to ja sam sobie robie to...:( Jeszcze sie odezwe PA:)
Gość krystyna 3
Witajcie kochani pierwszy dzień śwąt mija mam nadzieje że u was ok Małgosiu noto obowiązki z przygotowaniem świąt spadły na ciebie ale skarbie tak nieraz bywa że trzeba rodzicom pomóc Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę miłego i spokojnego drógiego dnia śwąt Wielkiej Nocy
Gość Pogódka
mattiago dla Ciebie i dzieciaczka również miłych , spokojnych, radosnych swiąt, spełnienia tego, czego sobie życzysz, mądrych i uczciwych przyjaciół, sukcesów w pracy i osobistych, podejmowania mądrych decyzji pozdrawiam Wszystkim z wątku życzę tego samego MY MAMY ŚWIĘTA A ONE CO???