Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Olu! napisz więcej na forum, tak jak mnie , wtedy jest łatwiej,potem pogadamy tylko ja jeszcze mam trochę do zrobienia... A teraz! dziewczyny ratujcie! te cholerne oszczędności! kupiłam w hipermarkecie kiedyś farbę do włosów, wiecie..kilka zł, a ja sama umiem .Teraz wpadłam na pomysł,że na samopoczucie wpłynie dobry wygląd i nałożyłam farbę...w zasadzie tylko przyciemniam na bardziej czarne,kolor owszem ładny , ale! umazałam sobie policzek , mam czarną krechę jak indianka!i za cholere nie chce zejść! juz mnie cały boli,czym to zmyć? A zapomniałam z tymi wymiarami...mała to ja nie jestem:) musiałam się zmierzyć i mam wzrost 174,,hmmm że tak powiem góra 92,pas 65,biodra 93, a ważę 63kg...tego jeszcze nie było ..podawać wymiary na forum:) Ale Gość kochana tak jak powiedziałam jakoś sobie radzę z ubraniami więc się o mnie nie martw. Dziewczyny czym to zmyć ????????
IWONKO cieszę sie że nie jest tak żle,ja poprostu chciałabym być komuś potrzebna ale masz racje są też inni ktorzy takiej pomocy potrzebują nawet blisko nas a trzeba sie bardziej rozglądać, przy okazji ja też bardzo lubię szperać w sklepach z odzieża używaną.wybacz mi i bardzo Cię pozdrawiam.
druciakiem Iwonka druciakiem hihihi ale musisz fajnie wyglądac Joker ten mój stary to by sie musiał na nowo urodzic zeby zrobic to co mówisz ja to mówie kto sie draniem urodził tto i draniem umrze az sie boje tej awantury jak przyjdzie z roboty a potem sie znowu przez miesiac nie bedzie odzywał bo wie ze to dla mnie najgorsza kara i udreka no ale cóz
Czesc dziewczyny jestem!Juz wam zdaje relacje! Prawda tak jak Iwona napisala psycholog chce mnie poslac na terapie grupowa ale dopiero po szpitalu,a to okarze sie w poniedzialek jak pujde do psychiatry.Tymbardziej po tym co sie stalo we wtorek.Pytala sie tez jak maz reaguje,ja jej powiedzialam ze do feralnego wtorku olewal wszystko myslal ze to tylko moje wymysly,a jak spotkalismy sie z Krysia waw i Krysia3 minimalnie zaczol lapac o co w tym chodzi ale to i tak za malo caly czas i pewnie na chwile. Dentyste juz tez zaliczylam,mam juz spokuj zeby wyleczone.Wyniki z krwi tez odebralam ale nie ma mojej pani doktor wiec kicha,nie wiadomo czy badzie w poniedzialek,kiedys jednak przyjdzie. Czarna pisalas fajnie cieszy mnie to. Justine jak bedziesz to skrobnij cos prosze? Dorotko serce moje to masz zajecie teraz z Bartusiem. Iwonko mialas koszmary,ja tez,kurcze dzis sie znowu nie wyspalam.Jestes mi bardzo bliska osoba wiesz,moja przyjaciolka i zawsze sie o Ciebie martwie i martwic bede,a jutro bedzie mi teskno znowu za Toba. Domi juz pewnie jestes w pracy,ciekawe jak porzadki? Gosc fajnie ze jestes!Napisz cos o sobie prosze? Joker witaj tez narazie nie moge miec dzieci i ciesze sie jak tylko gdzies ide i sa tam szczegolnie bobasy,moze kiedys doczekam sie swojego,ale to znak zapytania. Aguniu sloneczko pewnie sie nie wyspalas co,maly goraczkowal,a jak teraz i jak Ty sie czujesz? Mattiago tez noc nie przespana a do tego sny,co jest z tymi snami. Catullus kiedys znalazlam komorke ale ja oddalam nie umialam tak wziasc jej sobie. Olu kochanie co sie dzieje z Toba,martwie sie bardzo???? Maju jestes jak milo,ciesz sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Krysiu waw gdzie jestes,jak mala i Ty sie czujesz? Krysienko3 dlaczego skarbie Ty jeszcze nie piszesz martwie sie bo bede Cie scigac zobaczysz? A nasza Malgos sie bawi:) Glowa jak zwykle mnie boli i juz jadlam ketonal,chyba sie wykoncze nim ale narazie jako tako pomaga.A co u Was wszystkich moje skarbeczki,wracam po malutku do zycia,ale to pewnie przez afobam.
Gość catullus
Siemaneczko, Aga. A próbowałaś coś bezpieczniejszego, niż ketonal? Tego chyba nie powinno się brać tak często.. Poza tym, nie wiem, czy Cię to zainteresuje, ale psychiatra dała mi wczoraj na 5-dniową terapię *grupę otwarcia*, ponoć jest bardzo dobra. Wszystko odbywa się w W-wie, ma ciekawy program i naprawdę potrafi pomóc.. podobno. Yh, właśnie oglądam na planete dokument o dzieciakach chorych na białaczkę. I mnie tak naszło na przemyślenia, że nie potrafię cieszyć się z tego, co mam. Że są ludziom którym jest n-a-p-r-a-w-d-ę ciężko i którzy walczą o życie. Podziwiam ich, bo ja nawet nie daję sobie rady z moimi małymi problemami. I jeszcze mają w sobie tyle sily. Strasznie dołujący program i dziwię się sobie, że w ogóle to oglądam, bo do niedawna tylko potrafiłem przełączać na inny kanał.
Straszne pustki na forum, Aga mi znikła zanim się pojawiłam ..pozostaje mi wrócić do porządków...rady nie dostałam no wiecie! może do wieczora ktoś coś poradzi.Z Andrzejem pogadałam, pozdrawia Was nie będzie na forum przynajmniej w najbliższym czasie bo za bardzo odbiera nasze problemy i to go dołuje.Ale jest wszystko w porządku
Catullus! U mojej koleżanki z warsztatów półtora roku temu wykryto białaczkę .Teraz po leczeniu jest ok,ale musi tak być jeszcze przez 3 lata żeby mieć pewność że z tego wyszła.Zadzwoniłam do niej akurat w momencie kiedy się o tym dowiedziała, rozpacz w jej głosie,płacz...ja pocieszałam ,a potem jak to ja ..pochorowałam się z tego , tak się nasiliły objawy.I wiesz?Ona nabrała takiej siły i wiary,że poradziła sobie z chorobą, a potem mnie wspierała i mówiła że ludzie nie doceniają tego co mają ..tak pewnie często jest...
Catullusie masz racje ketonalu nie mozna brac duzo bo niszczy zoladek i to pozadnie,tak jak ibuprom,ibuprofen,aspicam,myopam ale co mam zrobic jak glowa boli a nic nie pomaga.Apap jest za slaby,moglby byc jeszcze panadol extra ale odrazau dwa naraz bo jest na podstawie paracetamolu wiec uszkadza watrobe a nie zoladek.Tak wiec ani tak,ani tak.Moze znasz cos jeszcze sprobuje z checia?5 dniowa terapia super mozesz sprobowac. Iwonko jestem tylko bylam z pieskiem na dworku,ale dzis u mnie wiatr uhhhh.
Gość catullus
Ivonka, nie chcę Cię dołować, ale chyba musisz poczekać, aż samo zejdzie z naskórkiem, ponieważ barwniki używane do tych farb wnikają w skórę i włosy. Ale b. szybko to ponoc znika. Podobno ;). Ale może ktoś ma sposób.. Aguś, z tą terapią mi chodziło o Ciebie, ja jestem bardzo spectycznie nastawiony do takich rzeczy. Hmm, ja w sumie nie znam nic dobrego na ból głowy - kiedy mnie głowa boli, nie pomaga mi nic, a prochów przeciwbólowych nie lubię, bo te mocniejsze przymulają. Jedyne, co mi kiedyś pomogło, to jakiś proch na migrenę. Ale jak przeczytałem listę skutków ubocznych, to uznałem, że wolę żeby pobolało ;). No, dziś chyba wszędzie wieje, a u mnie przed chwilą śnieg padał.
Tak Catullusie zgadzam sie ze lepiej niech boli i samo przejdzie tak zawsze robilam,ale teraz tak sie nie da bo jak zauwazyles mnie boli glowa cale dnie,wiec bym sie wykonczyla,a wspominajac tabl.na migrene tez ich uzywalam jakis czas temu i nie bolalo do poki dzialala tabl.a potem na nowo.