Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Hej Nerwusy!!!Zalamana to okropne co sie stalo, to rowniez daje mi do myslenia dlaczego ludzie sa dla siebie tacy okrutni?Ale kochana nie dalas sie francy i brawa dla Ciebie. Ja tez wlasnie popijam kawusie(bezkofeinowa)i male ciasteczko przy tym, jakbym nie dosc okragla byla hehe. Lukaszu bierz leki, czasami zanim cos zacznie dzialac musi uplynac troszke czasu i nie poddawaj sie, dzis jest zle jutro bedzie lepiej. Lena jak tam test???Jak chcesz to Ci wysle, ja mam zawsze w zapasie:)Edytko, Nadio, Mirku a co u Was???Jak zdrowko?U mnie zimno, a do tego moj M zapomnial kupic rozpalki do kominka. Dlaczego ja nie zapominam kupic potrzebnych rzeczy?Dobra ide pobiadolic do kuchni, kotlet tez wyslucha hehe. Papaty, do pozniej.

Łukaszu, to zadzwoń jutro do lekarza i powiedz o swoich obiawach, może faktycznie ten lek nie jest odpowiedni dla Ciebie i wypisze ci inny, po którym będziesz czół się lepiej, każdy jest inny i inaczej reaguje na leki. Lena hop hop jak się czujesz? robiłaś test? a może dostałaś @ i już test nie jest potrzeny?? GDZIE reszta? NADIA? Edyto jak nocka minęła???

Hej wszystkim dzien dobry;) jestem troche niewyspana bo spie jakims lekkim snem dodatkowo przed zasnieiem czestro mną wzdryga nie wiem taki dreszcz i to mnie rozbudza nie wiem czemu tak mam:(((( Łukaszu zobacz jak bedzie jutro i jesli bedzie nadal źle to odstaw lek. Dlatego ja tez sie boje ich brania ze wzgledu na takie cos a za bardzo nie mam sie z kim w tej sprawie skonsultowac bo Ty zawszer mozesz ze swoim psychiatrą. Czuję się tak sobie ciągle kłębiące się myśli...nie jestem przygotowana by zaczynać kolejny tydzień i pozbierac sie do kupy... dzis planuje do kosciola isc ale nie wime jak mi to wyjdzie. JAk u Was? Missajgon nie zamarzasz jeszcze? hehe Załaman gratulacje,ze sie nie dałaś oby tak dalej masz dla kogo walczyc:)

A ja znowu sama siedzę w domu, jestem zła na męża bo poszedł do rodziców i przepadł, a mieliśmy jechać z małą na sale zabaw. Teściu mnie wkurw..a bo ciągle coś od męza chce i go oddciąga od rodziny, sam nic nie zrobi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak mnie dziś ten człowiek denerwuje to masakra!!!!!!!!!!!!1 kochani muszę się wygadać bo się we mnie gotuje, cholera w niedziele naprawiają pombę za miast ojciec z dzieckiem czas spędzić!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

Hejka kochani jak mija niedziela u mnie dzisiaj spoko a nawet super bez zawrotów bez leków akurat w sam raz oby tak dalej. dziewczyny bardzo wam dziękuję za wsparcie jeszcze nie robiłam testu bo rano byłam na giełdzie a w domu nie mam testu dopiero jutro kupie i we wtorek zrobie rano test zobaczymy co pokarze, wydaje mi się że raczej nie jestem w ciąży myśłę że to jakieś zaburzenia tylko trochę się martwię no ale zobaczymy co pokarze test sama jestem ciekawa haha a co do kwasy foliowego to też słyszałam że czasem trzeba go brać i ja chyba kupie sobie napewno nie zaszkodzi. ZAŁAMANA to tak jest te chłopy to wszystkie takie same ale nie ma co się denerwować szkoda nerwów ja kiedyś też się wkurzałam ale dałam spokój bo później tylko ja cierpiałam a on twierdził że nic takiego się nie stało. oni rzadko coś rozumieją. wiesz co tylko że mnie piersi zawsze bolą przed okresem ale tym razem bolą mnie tylko sutki i to mocno no i dzisiaj też zaczął mnie boleć brzuch na dole tak podobnie jak na okres , miałaś coś podobnego..... jak dzisiaj u ciebie zdrówko już nerwy przeszły??? ucałuj córeczkę !!! MIISSAJGON co słychac jak samopoczucie a co do tej diety to niestety nic nie wiem nie pomogę. pozdrawiam jak będziesz ciocią to dam znać haha EDYTKA nie zaczynaj od początku i nie bierz do siebie że jeżeli lukasz źle się czuje to że i ty będziesz tak miałam, daj się przekonać że one naprawde tak nie działąją jak pisze lukasz że nasilają objawy to tylko tak psychika działa wmów sobie że po tych tabletkach zaczesz żyć że będzie dobrze i tak musi być tym bardziej tak jak pisałam wcześniej pramolan jest bardzo słabym lekiem nawet kiedyś moja siostra jak rozwodziła się z mężem to była bardzo zestresowana i tż lekarz dała jej ten pramolan i po miesiącu jej przeszło i odstawiła do dzisiaj jest u niej ok i nie wraca do tego co było kochana jutro czekam wieczorem na wiadomość że tabletka zażyta. powodzenia i nie boj się zawsze pisz do nas lub podam wam meila arexr8@op.pl tam jestem często postaram się zawsze pomóc. kochani kończe do później papa pozdrawiam wszystkich likasz trzymaj się za jakiś czas leki ci pomogą uwierz w to a tak będzie. pozdro

Hej Nerwusy!!!Edytko nie zamarzlam, ale cos mnie trzesie, pewnie jak nie wezme czegos na przeziebienie to sie rozwinie, ach my kobiety biedne hehe. Edytko mam dokladnie to samo co Ty przed tym zasnieciem, to jakby zimny strach mna wzdrygal. Nie pisalam o tym bo nigdy nie wydawalo mi sie to istotne, ale to bardzo nieprzyjemne odczucie. I dokladnie wzdryga mna jak juz mam zasnac na dobre. Chyba to juz urok naszej francowatej. Zalamana jak ja Ci zazdroszcze, ze Twoj chlop do rodzicow jezdzi(wiem dla Ciebie nie jest to takie oki).Poza tym zauwazylam, ze z nasza Pania mamy takie okresy bardzo dobre i zle. Moze teraz wlasnie mialas jakies oslabienie organizmu Zalamana, ze Cie dopadlo, ale juz chyba na lepsze idzie? Ja dzisiaj M zawiozlam do rodzicow, bo chcialam do kolezanki na pogaduchy wyskoczyc, ale sie ociagal. A ja moi drodzy wlasnie mialam super popoludnie, dalam kolezance sukienke z Polski, zalegly urodzinowy, wyglada super i podoba jej sie. Poza tym dostalam od nie propozycje zeby we wrzesniu po kursie poleciec z nia do Ammanu. Ona chcialaby odwiedzic swoje (porwane przez ojca) corki a ja mialabym caly tydzien goraca i nazwozilabym przypraw, jeszcze nie powiedzialam tak, ale chyba sie skusze, poza tym ona placi za lot i hotel.Wiecie co kochani jak tak pozytywnie mysle, ale tak bardzo to wszystko jakos sie uklada. Lena no dzieki, ze zostane powiadomiona, lubie byc ciocia, ale naprawde. Poza tym ciesze sie, ze dzien na plus u Ciebie. Lukaszu jak wieczor????Lepiej???Jestesmy z Toba, pisz jak Ci to pomaga, warto sie wykrzyczec. Nadia co u Ciebie, dlugo cos kochana sie nie odzywasz????Kochani elaborat napisany, troszku chaotycznie, nie mam pojecia dlaczego w kazdym razie herbatka czeka wiec nie pozwole jej czekac, papaty i do nastepnego.

Cześć uważnie was obserwuje nie zebym zniknął pozdrawiam wszystkich, puki co nie mam weny by pisać taki okres dość nie ciekawy, zwalam na pogodę i na siebie ze se nie radze z czyms co juz mam wielokrotnie za sobą. Łukasz wszystko co teraz przechodzisz musisz uznac za przemianę początki są trudne nie wiemy czego sie spodziewac to nakreca nas w złym kierunku nie pisz o tym nie myśl czekaj aż z czasem samo przyjdzie. Z serca całego pozdrowionka dla was dziewczyny :)

Hej wszystkim:) Hej łukasz jak się czujesz?? NIe wzięłam pramolanu zapisałam się do psychiatry na ten piątek chyba zrobię tak jak Ty i po prostu skonsultuję się co mam brać, jak mam brać a nie ,ze neurolog mi lek przepisała i powiedziała: niech pani skonczy go brac jak sie Pani wyciszy... czyli kiedy? sama mam to oceniać;/

No hej!no mi lekiej troche nuie leze.jednak bede bral te leki juz 3dzien juz niemam tych skutków co mialem.o bardzo dobrze ze sie zapisalas idz pogadaj przeciez ona od tego jest zeby ci pomoc:)no a z tym pramolanem to jego trzeba brac pewnie z miesiac zeby cos bylo.ale ja doraznie biore czasem jak niemoge spac i bardzo fajnie sie po nim czuje i spie.jak boisz sie calego to pól łynij:)

Witam moi drodzy missajgon niestety mam złą wiadomość nie jestem w ciąży dostałam ciotke??? ha ha dalej za jakis czas bede próbowała. dzisiaj czuje sie super mega!!! oby tak dalej bez zawrotów bez leków całkiem normalnie nawet byłam na zakupach i całkiem spokojnie chodziłam po sklepie ale super bardzo sie cieszę!!! chciałabym tak zyc ale bez tych tabletek dopomagających??? kochani ide troche pooglądać telewizje do nastepnego aha kochani pamiętajcie ze na każdego lek działa inaczej nie znaczy to że jak na mnie jakiś lek nie zadziała to i na was nie zadziała. trzeba sprobować żeby wiedzieć LUUUUUKASZ nie martw się te skutki uboczne szybko minął i będzie super powodzonka

Łukasz cieszę się,że lepiej się czujesz;) ja dzis nie poszlam na uczelnie nie byłam w stanie. Psychiatrę mam jednak umówionego na środę bo blisko mojego domu mam poradnię psychosomatyczną i weszłam tam dziś i się umówiłam wiec nie ebde musiala czeakć do piątku, w piątek natosmiast może się umówię do psychologa. Najbardziej boję się wypaść z ról społęcznych a to powoli się zaczyna dziać więc muszę coś z tym zrobić. Lena u Ciebie znaczna poprawa - super;)

Hej Nerwusy!!!Ojjj Lena tez musialas dostac ciotke, a ja juz sie cieszylam hehe. Nie teraz to pozniej. Edytko, Lukaszu wlasnie tak trzeba za leb france, nie dac sie jej. Tablety na poczatku Wam pomoga, psychiatra, psycholog tez. Zobaczcie ja bez tabletek, a bralam je ponad 2 lata jakos funkcjonuje, raz lepiej a raz gorzej, z przewaga na lepiej. Nadal twierdze, ze na poczatku leczenia tabletki sa potrzebne, bo pomoga okielznac to co sie z nami dzieje, a pozniej to juz chyba silna wola:)Kochani dzis dalam ogloszenie o sprzedazy mojego pechowego golfa i mam nadzieje, ze ktos go kupi. Nie sciemnialam, powiedzialam, ze na czesci zobaczymy, mamy 2 gosci umowionych na po 6. Trzymajcie kciuki. Kochani czy slyszeliscie o cudownych wlasciwosciach avocado, mozna uzywac zamiast masla a ma duzo witamin. Ja lubie zblendowane z tunczykiem i czosnkiem. Lce kawusie znow walnac(uwielbiam)a potem to juz zobaczymy.....papaty.

Wiesz łukasz mi też sprawiało radość studiowanie a teraz ciężko jest mi pojechać i wysiedzieć na jednym wykładzie także kumam o co Ci chodzi... Misssajgon ja uwielbiam paste z avocado zawsze moja siostra robi na jakieś imprezki jest pyszne i zawsze coś nowego:) No tej głupiej nerwicy/depresji czy jak to już nazwać chce dać w łeb tak jak ona mi to robi!:)