Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Zakwitną niebawem bzy białe, wrzosowe i te najciemniejsze prawie bordowe, pachnące cudownie bzy majowe, może znajdziemy, w nich szczęście i marzenia nowe... Kto wie, dlaczego Maj ze wszystkich jest taki *NAJ*? Dlaczego niebo, i ziemia Tak cudnie się rozpromienia? A słońce tańczy w jeziorze i wiatr jest w dobrym humorze? Ptaki śpiewają radośnie i wszystko kwitnie i rośnie. Nawet gdy deszcz czasem spadnie w Maju zawsze jest ładnie.....

Dzień dobry Nerwuski ! Ja musiałam wczoraj obowiazkowo dychnac, mieliscie rację, trochę za dużo sobie pozwoliłam - przeszło, ale badania zrobię - bardzo wielkie dzięki za TROSKĘ. Wiecie, gdybym za każdym razem kiedy o WAS myślę, zasadzła u mnie w ogródku kwiat, to mój ogród kwitłby wiecznie ! A niech se Martin pośpi, nie budżmy go.... Rolnik, no wiesz co, duży chłopak i tak się załatwić, ani się waż mokry po przeciagach latać ! Matiago - fajnie masz na tej budowie, abyś tylko Ty nie brała się za coś, bo wiesz ..kręgosłup ... Krysiu - popatrz, u nas pada - przynajmniej nie będzie żal w domciu siedzieć. Agusia, a Ty to tak po nocach długo nie siedz ! Mój syn znalazł pracę, ale z grupa łatwiej ! Miłego dnia !

Gość krystyna 3

Witam kochani U mnie pada ja postawiłam wcześniej obiadek żeby potem oglądać beatyfikcję Jana Pawła 2 Matiago No to nie zazdroszczę Ci tego ogromu pracy tylko się za bardzo nie forsuj Pozdrawiam serdecznie Weteranko Ladny wierszyk taki wiosenny Pozdrawiam serdecznie No to wypoczywajcie kochani miłego dzionka buziaczki Napiszę wam potem co mi się przytrafiła za historia wczoraj szok

Gość nerwusek30

Dzien dobry wszystkim:) U Was deszczyk za oknem,a u mnie z oczu. Ogladalam przez internet beatyfikacje Papieza i co jakis czas ryczalam jak glupia.Tak to juz jest,ze na emiracji wszystko przezywa sie 100 razy bardziej. A do tego dzisiaj nerwica przypomniala o sobie( dzisiaj pierwszy raz odwiedzaja nas znajomi meza i to pewnie dlatego mnie meczy,bo troszke stresuje sie tym spotkaniem). Ciesze sie,ze mam taka internetowa rodzinke, ktora doskonale rozumie,co przezywam. Weteranko dbaj o siebie!!! Zreszta wszyscy dbajcie o siebie:) Pozdrawiam Wszystkich!!!

Gość a28aga28

Witajcie, bardzo fajnie ze sie odezwaliscie ;-) milo Was powiedzmy *uslyszec *. Spokojnie WEteranko rozlozylam sobie filmy na wieczor a jak juz spioch sie wkreca to rano ogladam ;-).Zmierzch pochlonal ma uwage calkowicie ;-) moj facet mowi ze to kich ale ja mam to gdzies, uweilbiam filmy z watkami milosnymi hehe. Kuron na pozcatku czyli pzrez 3 mies 750 brutto, po tych miesaicach daja juz mniej eh ;-/, to chyba zalezy tez od stopoy bezrobocia, u mnie tu na dolnym slasku jest weilkie od pewengo zcasu, duzo ludzi ma kuronia stad mysle ze kasy maja mniej a sporo ludzi. Dzis u mnie piekna pogoda, wyszlam z mama i psem na spacerek a bidulek juz powolutku chodzi, choruje nam nie dziwie sie ma juz 18 lat ;-/. Teraz wcinam obiadek, dzis weiczorkiem juz warca moj mezczyzna kochany i mysle aby jutro jak sei zoabzcymy spedzic ten czas pzry salatce greckiej chyba kupie piwka bo mnie suszy hehe ;-) a jak tzreba jakos sobie umilic to zycie nasze ;-) na piwka jeszce mam czyli zle nie jest ;-). Rolniku znam dobzre taka praca jak twoja czy mojego taty jest bardzo zdradliwa, on tez w polu rano idzie zimnica potem popoludniu cieplo i nie trudno o chorobsko jakies. Weteranko ja tez se przypomnialam jak mialam nerwice to zcesto leciala mi krew z nosa i to sporo, nigdy nie zapomne jak pisalam egzamin a tu nagle w srodku egzaminu leci mi jak z kranu krew z nosa, no pzrestarszylam sie a profesor bardziej ale opanowane zostalo pzreze mnie, potem mialam jeszce kilka takich atakow zalewania krwi w nocy. Popytaj kochana w aptece bo mowila mi babka kiedys ze poprostu brak chyba witaminy pp, bierz rutinoscorbin on usczelnia te kanaliki w nosie, kurde zabraklo mi slow ;-/. Marcin fajnie ze juz jestes w domku ;-).pozdarwaim awszystkich, tzrymajcie sie kochani ;-) buziole duze!1!

Witajcie moi drodzy , weekend w domu chociaz wczoraj bylam caly dzien na dzialce u kolezanki i tez fajnie. Pogoda dosc , slonce , w dzien cieplutko nawet opalil mi sie nos a pod wieczor troszke chlodu ale nie pada .Jutro obchodzimy z mezem rocznice slubu az strach pomyslec ale to juz 30 lat , torcik i szampan juz sie chlodza , zyczymy sobie nastepnych 30 lat.Weteranko uspokoilam sie ze u Ciebie sie uspokoilo , chodzi mi o krwotok ,uwazaj na siebie bo z tego co widze jestes potrzebna wielu osobom .Moje bocianki wija gniazdko , napewno tego roku beda male . A w moim drzewku tuji wrobelek tez uwil sobie gniazdko i ma tam dwa jajeczka i je wysiadyje . Zagladam czasem do niego bo jest to na wysokosci moich oczu ale nie za czesto bo boje sie zeby nie porzucil gniazdka .Samopoczucie do wytrzymania mysle ze bedzie jak reka odjal dopiero po weselu.Nati kochana trzymam kciuki zaTwoja corcie . Wszystkich was serdecznie pozdrawiam , caluje i zycze wszystkiego dobrego w nowym tygodniu , pa trzymajcie sie kochani.

Witam kochani U mnie zimno i co chwile pada deszcz, brrr. Mimo to rosliny w ogródku rosną jak szalone :) Oby nie bylo przymrozków......... Weteranko, pamiętaj, że zaraz po weekendzie masz zrobić badania, to jest rozkaz, nie wolno lekceważyć zdrowia, i musisz się bardziej oszczędzać kochanie ! To tez jest rozkaz :)) Buziak. Rolnik, wszystkiego najlepszego na dalszej drodze zycia we dwoje, ja też brałam slub w kwietniu :) Ponoć jest to szczęśliwy miesiąc na śluby.......:) Majeczko, Tobie tez życzę dalszych wspaniałych lat razem, samych radości ! Freciu, jak się cieszę, że się odezwałaś, jak Ci się mieszka w nowym domku ? Super, że masz pracę :) Mam nadzieję, że niedługo będziesz miała internet w domu i będziesz znów często pisać jak dawniej. Krysiu, jak się czujesz ? Uspokoiłaś się troszkę ? Pozdrawiam Cię serdecznie. Nerwusek, jak Ci się mieszka w tej Anglii ? Długo już tam jesteś ? Matiago, też to przerabiałam nie tak dawno, budowa, budowa .............ale do rozrzucenia ziemi wzięłam firmę ogrodniczą, samemu to cięzko, Oni maja odpowiedni sprzęt i robią to błyskawicznie. Ale ogród *robiłam*, że tak powiem, sama :) Ach, jak popatrzę dzisiaj na niego to aż trudno uwierzyć, że to był pusty plac z masą chwastów......... Kochani, wszystkich serdecznie pozdrawiam, i życzę miłego wieczorku :)

Hej raz jeszcze ! Majka - w tą piękną PERŁOWĄ rocznicę warto zatrzymać się i spojrzeć wstecz, na to co osiągnęliście w ciągu Waszego małżeństwa.Jest to czas zarezerwowany na wspomnienia radosnych chwil, oraz rozwiązywanych problemów.To czas na podziękowanie Bogu za rozwój Waszej miłości i trwanie w związku tak długo !! Najlepszego !!!!! A tym weseliskiem, to tak sie nie martw ! zobacz Williamy sie zeniły niedawno i co ?, zadna klucha nikomu w gardle nie rosła - a byli pod obstrzałem całego swiata - hi hi - będzie dobrze, juz niedługo !!!!! Rolnik - a u Ciebie, to ŻELAZNA wybiła !! Życze Wam, abyscie szli przez zycie trzymając się mocno za rece, zawsze usmiechnieci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć !! Najlepszego !!! Wiesz co, Ty sie zapatrz na Majusiowe bocianki, moze jakiego synusia wypatrzysz - a co !!!!!!! Taaa, a u mnie RUBINOWA wielkimi krokami sie zbliza - eh..... Natuś - do lekarza pójdę na pewno.Myslę, że oszczędzając kregosłup w ogródku, wyczyniałam za duzo wygibasów przy schylaniu i tak mi się zrobiło.Moi chcieli mi pomagać, ale ja wole sama, bo tak mi plewią, że mi na kompostowniku tulipany i narcyzy potem kwitną, wyrywaja jak leci ! ha ha ! Aguś - jutro zapycham po rutinoskorbin, fajnie ze mi podpowiedziałas.Miłego..... z ukochanym !!! Nerwusku - to byłas długo dzisiaj u nas, my tez chlipali, a może to deszcz ?? ..... Jak zwykle ogromniasty buziak - nie daj się fr..... Marcin - witam ! Krysia - ale jestes - miałas opowiedziec cos tam i co ??? przez noc nas będziesz trzymac w niezaspokojonej ciekawosci ??? - wiesz ze to na nerwice szkodzi !!! Przytulam Wszystkich mocno i juz Wam nie ględzę ! Pa pa

Gość nerwusek30

Juz po wizycie znajomych ufff:) Bylo nawet milo,ale bylam spieta.Nie wiem czy Wy tez tak miewacie,ale przy stresie mam napiety kazdy miesien,a jak ten stres schodzi, to czuje sie obolala, jakbym godzinami cwiczyla na silowni, szkoda tylko,ze efekty na ciele nie sa takie same;) W maju wlasnie mijaja 3 lata,jak jestem w Anglii. Nie jest to moje wymarzone miejsce, ale na razie nie mam wyboru.Maz dostal tu propozycje dobrej pracy,a ze w Polsce bywalo roznie,to z niej skorzystal, no i trzeba bylo podjac decyzje - rodzina razem czy osobno?A wiadomo,ze odleglosc i czeste dlugie rozstania nie sprzyjaja zwiazkowi, wiec zdecydowalismy sie na wyjazd cala rodzina.I bylo super, do poki nie pojawila sie pani nerwica, ktora nawet najpiekniejsze chile potrafi przemienic w koszmar. No,ale sie nie daje i ciesze sie,ze mam Was i moge sie wygadac, bo tutaj mi tego brakuje. Mam nadzieje,ze wszystko sie jakos ulozy,ze bedziemy mogli wrocic do rodzinnych stron, bo razem z mezem zgadzamy sie, ze Anglia to nie jest szczyt naszych marzen. Spokojnej nocki

Gość krystyna 3

Witam kochani serdecznie No właśnie miałam am napisać wczoraj co mi się przytrafiło W sobotę odebrałam telefon co prawda dzwonił jakiś nr prywatny ale odebrałam a tam jakaś baba mówi do mnie ( proszę się odczepić od mojego męża bo narobię pani kłopotu ja zaniemówiłam zatkało mnie kompletnie ale po chwili odezwałam się że to chyba jakaś pomyłka a ten babsztyl że żadna pomyłka powiedziałam jej że niech sobie sprawdzi numer pod jaki miała zadzwonić może zle wybrała nr i niech zadzwoni jeszcze raz Ale już nie zadzwoniła No mówię wam szok pierwszy raz mi się coś podobnego przytrafiło zostałam opierdzielona za jakiegoś faceta co zdradza żonę hihihi Ale poczułam się okropnie U mnie dzisiaj pogoda ładna tylko trochę zimno Po za tym nerwica tylko tak lekko trzyma ale jakoś daję radę Wszystkich bez wyjątku pozdrawiam serdecznie trzymajcie się kochani buziaczki dla wszystkich

Gość nerwusek30

Dzien dobry wszystkim. Majka, w ktorej czesci Polski mieszkasz? Szok!! To na majowke zamiast z koszykiem piknikowym to z sankami:) U mnie slonecznie,ale ja sie nie licze, bo mieszkam w Anglii. Mam nadzieje,ze mimo sniegu samopoczucie dobre, bo u mnie slonce, a franca nie odpuszcza:( Pozdrawiam wszystkich cieplutko!!!

Gość a28aga28

Witajcie moje sloneczka ;-) ale u mnie bialo normalnie zima na calego, bylam na spacerku z psem to musialam kurtke z kapturem i traperki z piwniczki wyciagnac a myslalam ze juz sie nie przydadza a tu psikus ;-). Wczoraj wreszcie spotkalismy sie z moim facetem, spacerek, w parku posiedzielismy,pogadalismy sobie na weile tematow super bylo;-) naparwde ;-).Zaraz na obaidek smigam ;-). Wczoraj do poduchy poczytalam fajne artykuly ktore zamiescila p jadwiga na watku z nerwicy sie wychodzi-zrozumialam ze jestem niesczesliwa bo gonie za tym czego nie mam-w mym przypadku pracy, co czyni mnie nieszcesliwa i popadam naparwde w depresje, weim tez ze musze nauczyc sie zyc tu i teraz, cieszyc sie hm umeic cieszyc sie nawet gdy czegos nie mam-to sztuka weilka ;-).Choc za oknem sypie ja poki co jestesm tam gleboko w srodeczku wesola-to nic ze nie spalam cala noc ;-), to nic ze wrocilam ze sapcereu mokra jak szczur ;-), mam sporo do nauzcenia sie ;-) jak byc szcesliwa tzn miec szczescie w sobie, nosic je, rozbudzac ;-).No juz nie przynudzam ;), pozdarwiam wszystkich, mam andzieje ze wypoczywacie sobie, Weteranko Ty to jestes niezawodna kobitka ;-).Mam pytanie czy Ty pisalas tez juz dawno na watku z nerwicy sie wychodzi?????? bo cos mi sie wydaje ze Cei kojazre juz wczesneij z tamtego forum ;-).Moze teraz trochu zaslodze ale ja tez Cie bardzo lubie ;-) naparwde ;-) buziole ;-)

Witojcie nie bylo mnie troche po to byscie troche ode mnie odpoczeli;0 ale wystarczy tego dobrego, u mnie wszystko zaczelo sie powoli ukladac ,majwyzszy czas ,w koncu 2 ostatnie lata byly do zakonczenia elementu ukladu trawienia ;0;0 kurs juz prawie sie konczy,w miedzyczasie znalazlem prace w porzadnej firmie ktora buduje szkole kilometr ode mnie.umowa opiewa data 15 czerwca wiec mam czas skonczyc kurs i udac sie z rodzina do tej turcji ktora zonka tak forsowala,jakby nie bylo taniej i szybciej zajechac do germancow i tam z turaskami poobcowac ;0 jest niejaki przelom w moich atakach,mianowicie doswiadczony kreglarz z wroclawskiej fundacji katolickiej zrobil mi masarz kregoslupa i zdiagnozowal dyskopatie, i wszelkie moje nerwobole pod zebrami i nie tylko ,przypisuje wlasnie jej. czyli zadna trzustka czy serce tylko ucisk nerwu w okolicy lopatki, gdyby mu wierzyc to okazalo by sie ze nie mam nerwicy,;00;;0;0;0;0;0 faktem jest ze odkad mi z kolana lupnal w plery ucisk ustal a i wielkich atakow tez nie widac. rolnik ja rocznice obchodze 1 marca ,teraz jest 8 ,gratuluje Ci i zycze kolejnych majka Tobie rowniez nati,frecia i weteranka ,milo Was czytac stara gwardio a i reszte goroco pozdrawiam w norwegii od 2 tygodni poranki chlodne za to w dzien do 27 stopni grzeje i bezchmurno a w polsce co? i to niby ja przy kole podbiegunowym siedze ;0;0;0;0;0;00;

Roooooooooooooobo - jak się cieszę, że Cię tak z kolana uzdrowił !!!!!!!!!!!! Ja też dyskopatię leczyłam u kręgarza w Opolu i na długie lata miałam spokój. Agusia - ja piszę cały czas tutaj, tam czytałam i od czasu do czasu * goscinne występy *.Ty wiesz przecież jak ja Ciebie kobitko lubię od zawsze ! U mnie zimno, ale nic nie pada, a wczoraj w nocy zajrzałam na występ Markowskiej ( łoj zmarzła bidulka ), ale zaraz uciekłam, bo zimnica, moi zostali, a ja musiałam uciekac sama, dałam radę, choć się bojałam - mus to mus !!!!!!!!! Buziaki la Wszystkich !

Gość spinka

Dzień dobry! Co to za zimnica tej wiosny!!! Brrr... Ściskam Was mocno, kciuki oczywiście za maturzystów trzymam, a wszystkim małżonkom (rocznicowym) życzę dłuuugich jeszcze lat pożycia (szczęśliwego rzecz jasna) :)) Uciekam dalej, pilnujcie żebyście się nie poprzeziębiali, buziaki!

Gość a28aga28

Dziekuje Weteranko ;-* czuje sie naparwde potzrebna tu na forum ;-) a dzieki Tobie juz calkiem ;-) mile Twoje slowa , dzeikuje.Dzieki forum czyli Wam zauwazylam cos takiego ze juz potrafie tak w zyciu osobistym wiecej rzeczy powiedziec prosto tzn odrazu komus ;-) no i moze pyskata sie zrobilam ale nie zarozumiala i wyzbyta wrazliwosci.Same plusy dzieki forum Wam.Pozdrawiam Wszystkich i namawiam do napisania kilku slow pzrez osobki nieobecne teraz. buziole

Witam Weteranko, nawet nie wiesz jak dziękuję Ci za te kciuki, poproszę jeszcze 9 i 18 maja, wtedy córcia ma takie najważniejsze przedmioty i trzymanie kciuków baaardzo się przyda :) Ja odrobię za rok, dla Twojej wnusi :) Mmua, buziak siarczysty za kciuki! Robo, Jak miło, że napisałeś, wcale nie musimy odpoczywac od Ciebie, pisz częsciej :) A w ogóle zauwazyłam, że podróżujesz * moimi sladami * ha ha ha , najpierw Egipt teraz Turcja :)) Ja w tym roku mam też zamiar udać się gdzieś w podróż, nawet mam pewne plany ale zdradzę je jak już będę wiedzieć na 100 %. Życzę Ci, żeby ten cudotwórca- kręgarz pomógł Ci i , żebys pozbył sie równiez tej nerwicy, nie tylko dyskopatii. Spinka, napisz coś więcej o sobie, fajnie wiedzieć co nieco o osobach z którymi się człowiek prawie codziennie * spotyka * , wprawdzie nie w realu ale jednak :)) Być może pisałaś ale ta moja skleroza ............. ech ...........:)) Dziękuję w imieniu maturzystki :) Krysiu, a to Ci się historia przytrafiła ha ha ha, kto by pomyslał, ze z Ciebie taka podrywaczka, no no kochana, ha ha ha :)) Żarty żartami ale zdenerwowałaś się troszkę na pewno, pozdrawiam Cię serdecznie :) Buziak. Aga, ja tez lubię to forum, to juz będzie 3 lata jak tutaj jestem, chyba tylko Krysia i Matiaga, z osób obecnie piszących, są dłużej :) U mnie dzisiaj zimno ale słonecznie, stres był ale córka jest nawet zadowolona po języku polskim, jutro matematyka, mam nadzieję, że przeżyję ten maj :) Gorszy będzie koniec czerwca, jak będą wyniki z matury, och, wtedy to chyba uspokajacz nawet nie pomoże :)) Dzisiaj, żeby nie zwariować musiałam się czymś zająć, postanowiłam posadzić powojnik, wykopałam dołek i włożyłam piękną, dość wysoką sadzonkę, przysypałam świeżutką ziemią i super. Ale stwierdziłam, że jest za głęboko posadzona i pociagnełam, niby delikatnie, za te sadzonkę do góry i.........sadzonka wraz ze wszystkimi łodygami została w moich rekach a korzenie pod ziemią, noż, kurczę i po sadzonce powojnika, ech, ogrodnik ze mnie jak z koziej ......... trąba :)) Wszystkich serdecznie pozdrawiam, szczególnie osoby które ostatnio prawie nie piszą :)) Piszcie kochani............

Natuś - kochanieńka, można kogoś polubic, nawet w tej pajęczej sieci i przezywać dobre i złe - ja tak mam ! trudno...a może... wiesz, to czytanie ze zrozumieniem troszke mi nie lezało!!!!!!!!!!!! KCIUKOLE BĘDE ZACISKAĆ a co !!!!!!!!!!! MOJA aska to technikum, to jeszcze troche, ale trzymam za słowo, chyba dożyję !!!!!!! Aguś - a Ty myslisz , ze ja stara baba tak o wszystkim mówię moim.... nie , tu znalazłam powierników i jest mi dobrze !!!!!! SZKODA, ZE internetu i Was nie było na początku mojej ....., ale dam rade na starość - a co -człowiek nie starzeje sie jak sie bawi, ale jak sie przestaje bawić ! Spinka - co tak ogólnikowo - jak tam majówka - odpoczełaś ?????????? NAJMOCNIEJSZE buzioki dla Wszystkich nerwusków i przytulanki też - spokojnej nocy !!!!!