Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień doberek Nerwuski moje kochane ! U mnie troszkę pochmurnie, ale rzesko ! Po swietach w domciu czysciutko, jedzonko jeszcze poswiąteczne, a ja przekopuję ogródek do góry nogami ! Spinka - życzenie spełnione - fr...chciała mi szumiec w uszach, ale nie dałam się ! Jakby co, to ja do Ciebie jak do czarownicy..znaczy czarodziejki.......!!!!!!!!!!!! Martin - dzielnie podnosisz watek - tak trzymac !! Nerwusku - wielki buziak !!!!!!!! Natus - do matury jeszcze ciut....skrobnij coś - ja tez mam migdałowca - cudnie zakwitł !!!!!!!!! A gdzie pozostałe leniuszki ???????????? Miłego dnia, pędzę dalej działać !

Hihi, Weteranko, do mnie zawsze wal jak ... w dym, ale za skutki nie ręczę ;))) brzuchy pełne, oj pełne, do tego pogoda piękna - żyć nie umierać! długi wekend się szykuje, znów można poleniuchować ;P martin to taki ranny ptaszek, że hoho, ale to pewnie do pracy się tak wcześnie zrywa, bo nie wiem kto by z własnej woli o tej porze chciał się tłuc po domu... ;P

Witam kochani Weteranko, kochana ja kropka w kropkę tak samo jak Ty, też czyściutko w domku, jedzenia poświątecznego jeszcze pełna lodówka więc wzięłam się za ogród :) Wczoraj spędziłam pól dnia w ogródku robiąc porządki na rabatach ( chwasty juz oszalały ) dzisiaj ciąg dalszy..........Zdążyłam już odwiedzić sklep ogrodniczy, dokupiłam kilka roślinek, jak co roku z resztą :) A tak w ogóle to mam wolne aż do 4 maja, troszkę siłą rzeczy ( brak samochodu ) troszkę gwoli wypoczynku, w końcu tez mi się należy :) Tym bardziej, że długi weekend przed nami. A co do matury to ja już się bardzo stresuję, chyba, kurczę, bardziej niż córka :) A to już za moment, za chwileczkę............. Kochani pogoda cudna, nerwica pewnie troszkę u Was wzięła na wstrzymanie ale to nie znaczy, żeby nie pisać ............piszcie też, że jest lepiej, że jest dobrze, będzie miło czytać :) Buziaki dla wszystkich.

Dryn dryn :-) hi to znowu ja . Spinka- masz racje wstaje do pracy ale jak mam wolne to tez tak sie budze wczesnie i mecze tv tak od samego rana . Jakos nie moge spac tak dlugo.pewnie przez nerwice. Weteranko- mialem napisac jak po wizycie tydzien temu . A wiec narazie zostaje przy takiej samej dawce . Moj stan jest stabilny wiec nie ma takiej potrzeby . Narazie utrzymuje sie moja choroba w normie da sie funkcjonowac mam nadzieje ze idzie ku dobremu . Nastepna wizyte mam za 2miesiace

Hej Nerwuski !!!!!!!!! Nati - u mnie tez chwasciska po deszczu to jak takie feniksy sie odrodziły !! , ale jeszcze ze dwa dni i dam im rade !!! W tą maturę, to pogadamy ze Spinką ( ona wiesz co ma... ) i jak się skrzykniemy, to Hani pójdzie jak z płatka, a Ty to mi sie nie stresuj ! BEDZIE DOBRZE !!!!!!!!!!!!!! Kopaj ogródek, stresy póóóóóóóóóóóójdą precz !! Spinka - a cos Ty nawywijała, ze Cie wywalili ?????? hi hi - mnie też !!!!!!!!!! Dobra, mam pozwoleństwo - do Ciebie jak w dym ..... Bedziemy wysyłac bioprady za Natusiowa Hanię !!!!! Buziak !!!! Martin - jesli nie zwiekszył lekarz dawki, to znaczy , ze u Ciebie lepiej !!!!!!!! - huuura !!! Z tym spaniem, to mnie tez tak morduje juz hmm.....długo !!!! Jak Kuleczka ??? Moja przynosi ze spacerów kleszcze- musze ją bez przerwy iskać - podobno plaga w tym roku !!!!!!! Marcin - fajnie, że sie odezwałeś - miłosć cudnie zadziałała ..... to dopiero lekarstwo !!!!!!!!!! Pisz z nami !!!!!!! Lecę do chwastów !!!! - buziaki dla Wszystkich !!!!!!

Gość nerwusek30

Dzien dobry wszystkim:) Weteranko dziekuje za wielkiego buziaka, juz dawno takiego nie dostalam;) Nati zgadzam sie z Toba, co do pisania tez o tych lepszych chwilach, bo nic tak nie buduje, jak pozytywne wiadomosci, a my nerwuski bardzo tego potrzebujemy. Zycze Ci duzo spokoju w dniu matury. Pozdrawiam Wszystkich!

Witajcie kochani u mnie po swietach dosc spokojnie ale za to juz mnie mocno meczy sama mysl o weselu mojej corki . Wesele 21 maja niby wszystko jest zalatwione a mnie meczy okropny stres , strach nie wiem jak dotrzymam do tego dnia , rosnie mi klucha w gardle.Wiem ze kazda matka przezywa slub dziecka ale u mnie z nerwica to jest duzo silniejsze , boje sie czy zapanuje nad tym .To jeszcze 3 tyg , robie sie sztywna ze strachu .Nie bede sie wiecej rozwodzic bo jeszcze sie gorzej nakrecam .Ciesze sie ze u was dobrze , roslinki warzyw juz mi poschodzily i tak jak u was najbardziej urosly chwasty .Pogoda cudna szkoda ze ma byc pogorszenie .Pozdrawiam wszystkich bez wyjatku nie bede wymieniac z imienia ale nie zapominam o was . Sciskam i zycze powodzenia .

Gość krystyna 3

Witam kochani serdecznie Swięta jakoś minęły i choć u mnie one nie były w pełni rodzinne ale cóż zrobić takie życie syn oczywiście był z wnusiem na śniadaniu wielkanocnym i na obiedzie ale jak patrzyłam jak mu przykro że jet bez żony to mi serce chciało z żalu wyskoczyć dusiło mnie w gardle ale nie chciałam płakać żeby mu nie było jeszcze gorzej przykro W drugi dzień świąt była córka z mężem Majko 55 Nie martw się musisz dać radę ja też bardzo się martwiłam jak dam radę na ślubie córki ale dałam radę i ty na pewno też dasz radę tylko się nie denerwuj ja wiem że tylko się tak mówi ale musisz sobie przetłumaczyć że to jest najpiękniejszy dzień twojej córki i musisz być silna Pozdrawiam serdecznie Kochani widzę że po świętach jesteście w dobrej formie i tak trzymać kochani Pozdrawiam was wszystkich serdecznie buziaczki

Majkak55, wyobrażam sobie Twój stres. To musi być wykańczające! Ja teraz to nawet nie chciałabym przeżywać swojego własnego ślubu, a co dopiero dziecka! Ale weź głęboki oddech, jak będzie już po wszystkim, będziesz mogła uspokoić nieco nerwy. Wszystko będzie dobrze :))

Dzień dobry Boże, Weteranko jak ja Cię kocham za to podtrzymanie na duchu, posyłam Ci za to buziaka :)) mam nadzieję, że będzie dobrze ale stres jest ! Tym bardziej, że córka nie może tylko zdać matury, to byłaby pestka, Ona musi zdać ją doskonale, wybrała sobie taki kierunek studiów na który, żeby się dostać trzeba zdać prawie na 100 % niektóre przedmioty ! Dlatego się stresuję, ale cóż, będzie jak będzie. A chwasty bardzo mi pomagają..........taka chwastoterapia ha ha ha :)) Wszystkim mocno przytulam, buziaki. Zaglądnę później to więcej napiszę.

Spinka , nie denerwuj się , nie po to tu jesteś żeby się denerwować ale póki co nie zmienię zdania ,że na tym forum są równi i równiejsi( to znaczy ,ze niektórym więcej wolno) i tłumaczenie się ,ze pani Administrator nie jest w stanie czytać całego forum i monitorować go jest nieprawdą ponieważ na wątku , na którym najwięcej piszę posty mnie obrażające nie zostały usunięte a jak ja coś napisałam wcale nie obrażąjąć tylko wyrażiłam swoją opinię i to komuś nie odpowiadało ( wiem komu ale nie będę juz pisała) i to wszystko na tym samym wątku i tłumaczenie się ,ze nie da się wszystkiego czytac jest dla mnie śmieszne dwa razy ja się zagalopowałam i napisałam o dwa sława za dużo ale przeprosiłam za nie kilka razy ( ale do takiego napisanie tych słów to ja zostałam sprowokowana i się tylko broniłam- moze w mało elegancki sposób). Spinka , Twoje posty zostały usunięte z pełną świadomością , nikomu tu się palec nie obsunął i tu jest kolejny dowód ,ze prawa nie jest dla wszystkich równe a powinno, jeszcze raz pozdrawiam .