Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Hej ! Wiecie, miałam juz pasc, ale jeszcze kukłam na forum. Aguniu - kochany Króliczku, wszystkiego naj, naj, lepszego, czego tylko zapragniesz w swoim WIELKIM serduchu , tego o czym najskryciej marzysz ! - a te , na depresje, to wez, kochanie !!!!!!!!!! Marcin - nie podrywaj Agusi, ona ma super faceta ! Pisz z nami, tu jest fajnie, pomozemy Ci w perypetiach z francą ( my ja tak pieszczotliwie nazywamy ).Tą sraczkę, to masz nie od leków, ale fr... zToba tańcuje - nie jestes sam, pomozemy w miarę mozliwosci, my juz troche zaprawione w boju z fr.... Sylwia - podziwiam, że udaje się bez leków, trzymam kciukole, przedszkolem się nie martw, do wrzesnia daleko, Spinka ma rację, jakoś sie ułoży - pa ! Krysiu - fajnie, ze częsciej zagladasz - myslami jestem z Tobą - eh !!!! nATUŚ - no, ale miałas, pędziwiaterku !!!!!!!!!!! nie zazdroszczę... buziol wielki !!! Martin - obudż mnie jutro wczesniej, bo mam kupę roboty !!!!!!! - jak po wizycie ? Spinka - zamów jutro u mnie słoneczko, bo niech mi dużo zakwitnie na te święta w ogródeczku - już dawno tak nie było - z francą ślubu nie wezmę, a co ! - domyśl się hi hi .... Dobrej nocki Kochani ! Oczywiście przytulam Wszystkich !!!!!!!!!

Weteranka-ja jej nie podrywam niesmial bym zresztą mam dziewczynę która kocham,a podałem numer mój gg dlatego ze lubię pisać na gg i jest łatwiej i szybciej,ja nerwice lekowa inaczej nazwałem,upierdliwa koleżanka hehe,wiecie jestem tu nowy i dopiero sie wdrażam w wasze towarzystwo,pyzatym jadę do mojej pani na świętą:)odpocząć itp.pozdrawiam was i super ze nie jestem sam z moimi lekami hehehe

Dzień dobry :) Słoneczko dla Weteranki - raz! :))) Dla reszty też, ale to było osobne zamówienie :) Aga - serdeczności i miłości (wiosna przecie ;)) nati12 - współczuję zdarzenia, wiem że dodatkowo stresującego ze względu na dziecię :( Ja codziennie ubolewam nad jeżdżącymi matołami (nie to, że sama jakimś mistrzem kierownicy jestem), ale wystarczyłoby tylko nieco więcej rozsądku i mniej chamstwa na drodze - a wszystkim jeździłoby się lepiej i przyjemniej. Ech, fajne czasy to kiedy było niewiele samochodów i nie trzeba było stać w korkach. Ale to se ne wrati... Pozdrawiam wszystkich, buziaki ślę i miłego dzionka życzę!

Witam pogoda ze lepszej nie wymarzysz.Dzis na moje gniazdo przylecialy dwa bociany , cos poprawiaja gniazdo oby zostaly .U mnie dzis dzien pieczenia slodkosci , sernik juz jest a i piernik czeka na przelozenie i polewe,a reszta ciast przedemna .Aga wszystkiego naj naj , duzo buziakow.Marcin gdziekolwiek teraz jestes to ZDROWYCH WESOLYCH SWIAT dla Ciebie i Twojej dziewczyny.Nati to biedna przezylas ale bogu dzieki wam nic sie niestalo , tylko troche klopotu z samochodem.Weteranko , Krysiu , Biel i wszystkie pozostale osoby trzymajcie sie , pedze do roboty pozniej zagladne.

Witajcie. Oj dlugo nie zaglądałam. Brak czasu :( U mnie jakoś leci. Bez rewelacji. Może to i dobrze. Troche spokoju mi sie przyda. Pamiętam o Was cały czas. Ale i czasu i jakoś weny do pisania nie mam :( Sciskam WAS wszystkich. Bądzcie dzielni w tej, niestety, nie równej walce. ************************************************************ Doznajcie w te święta wyjątkowego szczęścia poczujcie miłość Boga i opiekę aniołów zrozumcie sens życia i potęgę rodziny otwórzcie serca i wpuście ptaki nadziei. Wesołego ALLELUJA !!!!!! ************************************************************

Witajcie kochani ;-) bardzo dziekuje za tak cieplutkie zyczonka ;-* naparwde milo mi sie zrobilo ;-) bardzo, z Wami juz jestem roczek ale zlecialo moje 1 urodzinki z Wami. ja dzis na zakupkach bylam, jutro szybko zrobie ;-) odnosnie jedzonka.cos mnie rozwala jakies grypsko ale poki co mam ferwex i tabletki na gardlo ;-). trzymajcie sie kochani moi ;-) buziolki duuze ;-* papapap

Hej Wszystkim ! Biel, Gruszeczko - daaaaawno Was kobitki nie było - buziaki i siiiiiiły do dalszej walki z ukochaną przyjaciółeczką ! Spinka - Ty to taka czarodziejka chyba - dzięki za SŁONECZKO ! jest pieknie, a nawet ciut za gorąco jak dla mnie.Jakbyś mogła to szepnij tez słówko tej fr....., aby mi w swieta nie dokuczyła.Zrób to dla kolezanki i Wszystkich nerwusków ! Martin - dzieki za pobudkę - czekam na relacje z .... Marcin - Ciebie jeszcze złapałam - nie bucz, my nie od łez, ale od usmiechu ! Szczesliwej podrózy i wspaniałych Swiąt w ramionach ukochanej - oczywiscie masz się zameldowac po powrocie ! Majeczko kochana sa bocianki !!!!!!!!!!!! to dobry znak, coś je do Ciebie przyciąga - dobry człek jesteś z wielkim serduszkiem, zaglądnij jeszcze do nas ! Buziole dla reszty ferajny !

Każda kura, bez wyjątku, wieczór,rano aż do piątku, po dwa jajka znosić ma aż do jutrzejszego dnia! Będę sprawdzać, zapisywać, liczyć, zbierać, przechowywać. Niech mi tylko żadna z was nie próbuje jajek kraść. Na te słowa wszczęły lament: po dwa jajka, niesłychane! A w dodatku tak codziennie, nie możemy, wybacz, ale nie... I zaczęły strajk w kurniku, siedzą w gniazdach bez wyników. Kogut pióra z głowy rwie, nie ma jajek, będzie źle! Drogie kury ja was proszę, znoście jajka, tu są kosze. Dajcież nam te jaja w darze jak obyczaj dobry każe ! Miłego wieczorku !

Rolnik masz absolutną rację! Franca nie lubi pracowitych ;)) Oby więc nam tylko sił nie brakowało do różnych zajęć! Ale odpocząć kiedyś też trzeba, a tu ona czyha tylko, kiedy nam się dobrać do d... ;) Weteranko, oby f..... na święta zaniemogła i nie dokuczała nikomu - a kysz!!! A mnie ostatnio jakby sił przybyło, mimo że z nastrojem tak różnie bywa. Wczoraj prawie zapomniałabym się położyć spać, hahaha. Zaczęłam się zastanawiać, bo to może objaw jakiś choroby psychicznej ;) Doszłam jednak do wniosku, że to po prostu chyba żelazo zaczyna działać. Uff, bo już wkurzało mnie to anemiczne samopoczucie. Całkiem inna energia. Żeby jak najdłużej mi się to utrzymało...