Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Martha !!!! Musisz to w końcu zrozumieć, że z nerwicą jest ciężko i nikt kto tego nie doświadczył Cię nie zrozumie. Będą Ci mówili żebyś się wzięła w garść i nie spazmowała. Co do pracy jeśli się tylko w nią *wciągniesz* czy w tej aptece czy innej, a może w jakiejś innej pracy to będzie Ci lepiej, nie możesz zamykać się w sobie zobaczysz praca pozwoli Ci złagodzić objawy nerwicy. Masz wrażenie, że nic nie ma sensu, że nerwica nie przejdzie to normalne mnie też to czasami paraliżuje. Podczas swojej pracy widzę takie rzeczy co normalnie innych ludzi nerwicy powalałyby z nóg ale jakoś muszę sobie radzić bo to moja praca i musi to ktoś robić. Głowa do góry, a swojemu facetowi powiedz co czujesz bo to on ma być dla Ciebie lekiem na całe zło !!!! Weteranko !!!! Mam rację czy może się mylę w tym co napisałem do Marthy ? Buziaki dla wszystkich

Witajcie, przepraszam za moja nieobecnosc ;-/ w tym tygodniu niezbyt sie czuje, wielu rzeczy nie mam sily robic, w sobie i glowie pustka eh. nie chialam poprostu biadolic i tylr i sil nie mialam aby nawet cos naskrobac. w poniedzialek jade do nowego psychiatry zapytam co i jak, leki biore ale jakos niezbyt a nie biore ich tydzien tylko ponad rok. terapeuta gada ze to pzrez brak pracy tak mi sie dzieje, mozliwe. pozdrawiam wszystkich i zyzce udanego weekendu buzka

Prawdopodobnie mam nerwicę. Mam czasem kołatania serca, napady gorąca, wydaje mi się że umrę. Co prawda nauczyłam się z tym częściowo radzic, ale gdzies z tyłu głowy cały czas czuje to poddenerwowanie, strach. Mam tez totalne dołki, chce mi się po prostu połozyc i płakac. Masakra jakaś.

Gość krystyna 3

Witam kochani moi Wczoraj pomyłam okna pogoda nawet w miarę ładna samopoczucie związane z chorobą w miarę Tylko zmartwienia nie chcą się odwrócić na lepsze Miałam wam napisać dlaczego doszło do zgrzytów między mną a moją swatową Znosiłam to co mi mówi córka rok a chodziło o to że tam bez przerwy są dogadywania o oszczędzanie wody córka nie może się wykąpać przyjeżdza do mnie się kąpać dziecko czasami 3 dni nie kąpane bo wody ciepłej nie ma a swat pali żeby się woda podgrzała dopiero o 21 jak ich córunia wraca z pracy żeby się wykąpała bo by narobiła im awantury że ciepłej wody nie ma a dziecko już o tej porze śpi Ale to nie wszystko Jak chce zrobić pranie to nie wolno puszczać pralki na dłużej niż 30 min jak to pranie się ma wyprać dokładnie przez 30 min to też corka pościel przywozi do mnie żeby porządnie wyprać przeciesz płacą im za wodę za światło uwierzcie mi że już nie wytrzymałam nerwowo Co za okropny babsztyl tylko w swoją corunie patrzą a moja córka i ich syn są tam jak by byli kulą u nogi To też musiałam coś z tym zrobić Powiedziałam jej że zabiorę corkę do siebie a zięć jak chce to niech przyjdzie z nią bo ile można wytrzymać Miała straszne pretęsje do córki że mówi mi o takich rzeczach bo ją teraz wstyd Co prawda córka nie wiedziała że ja jej to wszystko powiedziałam bo jej teściowa uważa że nie wolno nikomu mówić to co się u nich w domu dzieje wszyscy mają myśleć że jest sielanka a do kogo miała się pożalić jak nie do matki jeszcze jest dużo innych rzeczy ale to za dużo pisania Nie wiem czy dobrze zrobiłam że jej to wszystko wygarnełam ale już nie wytrzymałam Kochani Pozdrawiam wszystkich serdecznie miłego spokojnego wypoczynku sobotnio----- niedzielnego wam życzę buziaczki

Witam Krysiu jestem daleka od wszelkich kłótni, ale jeżeli chodzi o moje dzieci to jestem gotowa wziąć wroga za łeb !!! :) Ja na Twoim miejscu też bym się wkurzyła i jej wygarnęła. Jeżeli córka płaci to dlaczego ma nie korzystać z ciepłej wody, normalnie szok ! A jeszcze bardziej wkurzające jest to wyróżnianie ich córki, jak tak można ! Trzymaj się Krysiu i nie denerwuj się, buziaki. Majkak, Ciebie też mocno pozdrawiam, a te nerwobóle miną, niech no tylko się pogoda ustabilizuje, buziaki. Weteranko, z tym półdupkiem to jest różnie, nie wiem od czego to zależy, cierpnie a na drugi dzień przechodzi , później znów i tak w kółko. Pewnie to od nerwicy, ręka lewa też mi często dretwieje, ech, jak nie urok to........... :)) Buziak ogromniasty posyłam Ci :)) A na spacerki dalej chodzisz ?? Kochani, muszę pędzić, jadę dzisiaj z córką na zakupy ciuchowe, mamy w święta dużą uroczystość rodzinną i trzeba się wystroić :)) Miłego dnia wszystkim. P.S. U mnie swieci słońce :))

Krysiu, uważam że bardzo dobrze zrobiłaś i dobrą propozycję złożyłaś. Przez właśnie takie teściowe małżeństwa się rozpadają. Martha, mnie czasami boli głowa, z różnych powodów (pogoda, brak snu, stres). Nie jest to bardzo częste ale bywa, pewnie nerwy też swoje robią. Od kilku lat zwróciłam uwagę na to, że gdy zdarzy się mocno stresująca sytuacja, zaczynam reagować bólem głowy. I sennością. Taka moja reakcja na stres. Jeśli tylko mogę, to robię sobie wtedy drzemkę, aby nieco zregenerować organizm. Zazwyczaj pomaga. Miłosz, mam nadzieję że już niedługo i bez dodatkowych przeszkód dotrzesz do najbliższych. A po pierwszych radościach marsz do lekarza :) Weteranko nie przepracowuj się zbytnio przed świętami, bo siły będą potrzebne także po :)) Ściskam wszystkich mocno, słońce pięknie świeci i pogoda idzie ku lepszemu :)

Cholerka wcielo mi wczorajszego posta eh ;-/.Dzis bylam na wizycie kontrolnej w sprawie lekow u nowego lekarza, bardzo konkretna osoba, niestety musze dalej brac lek na nerwice ale neistety dolozyl mi lek na depresje,bo wspomnialam mu ze mam libido male bardzo, ze mam zaniki pameici i pzrewleky smutek, mam brac mala dawke i tylko wieczorkiem, za meisiac wizyta kontrolna. Na terapie chodze systematycznie i bede chodzila ;-) wezme sie wkoncu raz a dobzre za seibie ;-), pozdrawiam wszystkich