Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Kielce to współczuję, też się bałam psychiatry ale w sumie mam tylko ten antydepresyjny i zobaczymy jak to będzie, wczoraj gorzej się czułam, dziś może troche lepiej, ale dalej mam objawy uboczne, staram się wspomagać propranololem a nie zomirenem. Ale tak powiem ze też się boję dalej zwłaszcza jak słyszę takie historie jak Twoja ze tak Cię leczyli źle to ja strasznie przeżywam ale psychiatrę mam super, to też w każdej chwili dzwonię i pytam *czy mi sie nic nie stanie czy to tak ma być* ona odpowiada i uspokaja. Pozdrawiam

Kielce ale w większości wielu z nas było u dobrych kardiologów, najczęściej chodzi sie prywatnie i do kardiologa i do psychiatry, poza tym mnóstwo z nas zaliczyło ogólnego, pogotowie kilka razy, także po co zaczynać jazdę od początku, nerwica może dawać różne objawy, i jak po kilku badaniach ekg, itp jest ok to czego dalej szukać i po co jak to nerwicowca nie uspokoi jak już to na chwilę.

Reniu ja mialam dluga pzrerwe w terapi a teraz bylam chyba 2 razy-jade we wtorek, narazie bez zmian wiekszych, raz lepiej raz gozrej, szkoda ze nie ma dluzszego czasu zeby bylo ok ;-/, pogadam z lekarzem odnosnie lekow bo mysle ze sa zle, czyli zeby nic nie brac i sama terapia albo nowe i terapia ;-/, latam po lekarzach z torbiela na kolanie-uciska mocno, kustykam, nie robie duzych dystansow nawet wyjscie na maisto sparwia mi czasem trudnosc bo powoli chodze, wiec wychodze wzcesniej duzo aby zdazyc na zcas. Dzis jest wmiare odnosnie nerwicy korzystam wiec ;-) ciesze sie chwila. a jak Ty sie czujesz? jak lęki? Freciu, Madziu, Majko, Gruszko, Robo Biel , Weteranko gdzie sie podziewaciie? pozdrawiam Wszystkich, spokojnego snu zycze ;-)

Gość matiiagadomi

Nati12 wszystko ok. Cieszę się że się wyjaśniło:) CZARNA no kurcze tyle lat, wiedziałam że jesteś:) Buziaczki. Zdrowa nie porównuj mnie do siebie bo jednak bardz sie różnimy. A Renka bardzo fajnie pisze więc nie mam zamiaru tak jak ty się jej czepiać.Tylko czasem jak w życiu ludzie nie zawsze się zrozumieją. Ale tak bywa. Więc nie rób zamętu. Pozdrawiam,. Coś mnie jednak ciągnie do pisania tutaj. Jednak uzależnienie:) Pozdrawiam wszystkich.

Tak Matiago, masz rację. Czasem zdarza nam sie napisać cos co moze kogoś urazić. Twój gorszy dzień plus mój gorszy dzień i zgrzyt gotowy. Ale długo tu wszyscy razem piszemy, rozumiemy sie i tak naprawdę lubimy i dlatego jak trzeba potrafimy *posypać głowę popiołem*. Co rówinież w tej chwili robie wobec Ciebie Matiago. Zdarzają sie jednak takie chore Zdrowe osoby, ale trzeba ich traktować z przymróżeniem oka :)

Witam Was kochani! A tu co się dzieje! To co napiszę dalej to dla pewnej osóbki do was odezwę się później. ZDROWA : Ty masz poważny problem, twoje * Hobby* świadczy o zaburzeniach emocjonalnych. Nerwica to paskudna choroba ,a szydzenie z ludzi chorych to świadczy że z tobą nie jest wszystko ok ( pod kopułką). Śmieszą cię również chorzy na inne choroby!!! Ciesz się więc dalej !!! ale znajdź sobie inne forum ,a może często ci się zdarza że jakieś środowisko cię odrzuca...............i ma odmienne zdanie od ciebie , a to już bardzo poważny problem .............każdy chory psychicznie twierdzi że on jest zdrowy tylko inni są pokręceni. No cóż żal mi ciebie i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

Gość czarnaczarna

Mattiago nie będe ukrywac, że czytam czasem to co sie dzieje na forum, nie będe też ukrywac, że brakuje starej ekipy, ale nadal czyta się fajnie i widzę, ze przybywa ciekawych osób, choc zdarzają się zgrzyty mam nadzieję, że u ciebie wszystko przynajmniej w normie buźka dla ciebie dla całej reszty z forum pozdrowienia, kiedys też tu bywałam (czynnie:)

Ha , ha ,ha , wszystkie psychole odezwały się z tego forum. Ja mam prawie 60 lat i może mi się w głowie pomieszało ale chociaż w waszym wieku byłam zdrowa i się cieszyłam życiem, no cóż jak dożyjecie mojego wieku to zobaczymy w jakim stanie umysłowym Wy będziecie.A tak na marginesie to pierwsza Renka mnie zaatakowała a ja jej *tylko oddaję to co mi dała*. Ja nie mogę zwracać uwagi a Wy możecie ze mnie szydzić?Ja zostałam zaatakowana przez Renkę( na innym wątku) , to Wy nie macie kompletnie szacunku do drugiego człowieka i wyśmiewacie się i z osoby starszej.Na szczęście nikt mi nie zabroni czytać Waszych wpisów na forum i od czasu do czasu coś napisać.

ZDROWA!!!!!!!!! Znam wiele osób w twoim wieku! są to osoby z dużym doświadczeniem życiowym,życzliwe i wiedzą wiele na tematy dla ciebie nazbyt skomplikowane ( inteligencja).Uwielbiam czerpać od takich osób doświadczenie. Wiek nie zwalnia ciebie od szacunku i zrozumienia innych. *wszystkie psychole odezwały się z tego forum* i ty piszesz o szacunku !!!!!!!!!! Jesteś przykładem złośliwości ludzkiej ,widać w twoich wypowiedziach wiele zgorzkniałości ,widać życie cię doświadczyło. Będę się modlić obym nie była taka w twoim wieku! A czytaj sobie przecież to forum publiczne , może się czegoś nauczysz od młodszych (psycholi). Pozdrawiam cię gorąco

Gość krystyna 3

Zdrowa Wiesz jestem na tym forum już 4 lata i też jestem prawie w twoim wieku i nigdy nikogo nie nazwałabym psycholem Ty pewnie masz dużo większe problemy zdrowotne od nas bo czytając twoje wypowiedzi zastanawiam się czy aby warto dyskutować z tobą na temat naszej choroby bo chyba gówno wiesz o tej chorobie Czepiasz się wszystkich nie tylko na tym forum chyba sprawia Ci to frajdę nie potrafisz współczuć chorym osobom tylko potrafisz dogryzać i co Ci z tego przychodzi ? Odczuwasz jakieś ekstra zadowolenie z tego ? Zalęgłaś się tu jak wesz i gryziesz Pisz se co chcesz A wy dziewczyny dobrze zrobicie jak na wpisy tej Pani nie będziecie reagowały szkoda zdrowia

Witam,no to się narobiło.....poczytałam i jestem w ciężkim szoku!Co ta *starsza* Pani wypisuje...Psychole???Brawo zdrowa1!!Ja na twoim miejscu nie przyznałabym się do wieku,bo czytając mam wrażenie,że pisze jakaś gówniara!!Co za poziom kultury.....szok!!!Może i jakieś doświadczenie masz,ale co z niego,jak dobrego wychowania nie nauczyli. Pewnie zaraz mi napiszesz,że jestem nowa i żebym się odwaliła,ale ja leczę nerwicę 11lat i mam w tym doświadczenie,a słowo* psychol* gotuje mi krew w żyłach!!Zacznij się w reszcie leczyć!!!Może jeszcze jest dla ciebie jakaś szansa...... Renata, jak dostaniesz swoje 1000 kroków to podziel się proszę swoimi wrażeniami na ten temat.Ja o tym też myślałam ale jakoś nie chce mi się wierzyć,że ta Pani pisze dla każdego indywidualną terapię....Jestem bardzo ciekawa opinii innych. Pozdrawiam Wszystkich ,Miłego wieczoru!!!