Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

O rany boskie, Nati, to chyba mimo wszystko można mówić o szczęściu w nieszczęściu, że w czas przypomniałaś sobie... Iwonko, fajna ta Twoja opowieść, ile minęło czasu zanim spotkałaś swojego Irka.. Ale na szczęście trafiłaś na tego odpowiedniego. Mimo wszystko miłe wspomnienia, aczkolwiek śmierć tego Piotra na pewno nie była ciekawym doświadczeniem.. A u mnie pada, to przestaje, to duchota, to pada i tak na zmianę...
Gość krystyna 3
Witam kochani U mnie też od rana świeci słoneczko mam nadzieję że pogoda się już poprawi samopoczucie takie sobie da się wytrzymać Bardzo ciekawe wspomnienia macie dziewczyny Nati No kochana to byś ty sobie narobiła mój boże szczęście od boga że tak to się skończyło Pozdrawiam A do mnie dzisiaj przyjedzie wnusia tak że będę miała zajęcie muszę jakiś dobry obiadek ugotować bo córcia przyjedzie na obiad zrobię nową kapustkę i schab z pieczarkami Trzymajcie się kochani miłego spokojnego dzionka wam życzę Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku buziaczki dla wszystkich
Witajcie! Wszyscy z rana wybyli wiec mam chwilke dla siebie. Zdazyłam zrobic zakupy ,kupiłam wiktori bluzke jestem ciekawa czy jej sie spodoba. Nati zaraz sie skoncza te złe chwile i zaczna te dobre tak musi byc. Wczoraj martynka zagrałą mecz zycia i trener dziewczyn zaprosił ja na turniej z dziewczynami ,bedzie tam najmlodsza ,ale sie ucieszyła. Ago28 ja tez miałam kilka leków na nn zanim trafilasm na odpowiedni ,te zmiany sa stresujace ,ale teraz mam juz dobry. Iwonko super ta twoja opowiesc ,fajne czasy ,randki....motyle w brzuchu.... Robo napisz cosik po powrocie do domu, bom ciekawa... krysiu pyszny obiadek ,ja jutro ide na komunie to tez zjem cosik dobrego. Miłego dnia
Gość czarna
hej kochani u mnie duszno jak jasny gwint i pochmurno (no teraz na moment wyjrzało słońce), jestem pewna, że niedługo będzie ulewa dzis rano wstalam w okropnym nastroju, ale udało mi sie pozałatwiac część spraw, więc czuję sie odrobine lepiej poza tym mam zapalenie dziąsła, więc ryło mnie boli, że nie wyrabiam, w poniedziałek powinnam wybrac sie do dentysty teraz pranie sprzątanie i obiad, a później troche relaksu ściskam wszystkich i miłego dnia życzę
Gość Iwona P,,,
,,Witam kochani;;)).. ,,,,,U mnie dzis samopoczucie dobre i humorek dopisuje,,pogoda niby ok,ale bardzo sie chmurzy,,porrobilam w ogrodku,poprzesadzalam sobie niezapominajki i mam sliczny widok z okna,,reszte dnia mam zamiar spedzic w domu .. ,,,,Madziu ^^^^^^^^^^^^^^ ja juz pol roku po rostaniu z Piotrem poznalam mojego Irka ,,szybko sprawy sie potoczyly i stanelismy przed oltarzem,,, ,,,,Krysiu. ^^^^^^^^^^^^ no to bedziesz miala wesolo dzisiejsze popoludnie,taki slodziak u babci,,tylko pozazdroscic,,, ...Frecia ^^^^^^^^^^^^ jest co powspominac z mlodzienczych lat,teraz mlodziez ma inne poglady na zycie,,,Martynka niczym ,,Maradona..podziwiam jej zainteresowanie do pilki,,w koncu to dziewczynka,,,buziaczki dla niej za odwage..mozesz byc bardzo dumna z malej,, ...Majko ^^^^^^^^^ pozazdroscic tylko ladnej pogody u ciebie,,, .......No zmana planow,ide na kawke do cioci,,, ...Pozdrwiam i zycze milego popoludnia.paaaaaaaaa... ,,Gruszko %^^^^^^^^^^^ jak ty sie dzis czujesz??? ,,Majko ^^^^^^^^^^ ,,,Czarna. ^^^^^^^^^^^ jak twoje samopczucie lepiej sie czujesz??,,maly relaksik na kanapie polecam,,,
Hej Witajcie , umnie tez pogoda do bani ale ciesze sie ze wreszcie jest sobotka, wstalam rano posprzatalam,popralam, ryby nakarmilam i na miasto. poogladalam fajne rzeczy, kawalacik doslownie takiego mydla krojonego sobie wzielam a co tam 1 sie zyje i trzeba probowac ;-).Strasnie mnie dzis boli brzuch, kregoslup znow jelitka witajcie. Niedlugo zabieramy sie z mama za robienie ciacha ciekawie jak na wyjdzie ;-). poki co wracam do lozeczka bo mam dreszcze moze pozniej sie polepszy to bede dzialala ;-). pozdrawiam pa
Gość czarna
witajcie co sie kurka wodna dzieje z tym majem?na mazurach ludzie w rękawiczkach chodzą, o czapkach nie wspomnę...będzie ta wiosna, czy jakis strajk zrobiła? u mnie kolejny dzien fatalnego samopoczucia, znowu wstałam na siłę, znowu zmuszam się, żeby cokolwiek zrobić, najchętniej przespałabym cały dzień, ale wiem, że to nie jest wyjście chcę, żeby to się już skonczyło, ale codziennie jest tak samo, jeśli nie gorzej no, ale nie narzekam, każdy tu na forum ma jakies problemy , niektórzy pewnie 100 razy poważniejsze niz moje miłego dzionka i troszkę słońca wszystkim
Dzień dobry Czarna, czytam Twój post i od razu płakać mi się chce, takie mam fatalne samopoczucie, może się roztkliwiam nad sobą ale tak beznadziejnie się czuję, też bym nie wstawała dzisiaj, a muszę, na 12 idę na komunię do bratanka. Oprócz kiepskiego samopoczucia boli mnie gardło, chyba z tych przeciągów w domu, wietrzenie wprawdzie dało jakiś efekt, mniej śmierdzi ale gardło boli jak diabli. Pogoda taka sobie, w miarę ciepło ale zachmurzone. Cieszę się, że mam Was, że mogę gdzieś wyrzucić swoje emocje, poskarżyć się i w ogóle, jakby nie było tego forum byłoby trudniej........ Pozdrawiam wszystkich Was kochani.
Gość czarna
fajnie jest kiedy, jest ktos, kto wyciągnie:) przy mnie dzis nie ma nikogo takiego, dlatego zaczęlam sprzątać, bo inaczej zwariuję nati kiedys przyjaciółka mi powiedziała, że w życiu nie może byc wiecznie pod górę, kiedys będzie z górki:) chyba tego własnie nalezy sie trzymać, chociaz wiem jakie to trudne
Witajcie kochanie ;-), u mnie tez niezbyt jakbym sie nie zaparla to chyba byc caly weekend przesiedziala i myslala , i jeszce nie wiadomo co, oddawalabym sie nerwicy. Wczoraj chlopak wyszkoczyl na koncert a poznym wieczorem korzystajac z okazji ze tak bylo cieplo i przyjemnie wycagnal mnie na redsika z przyjaciolmi. powiem ze kurna czas oczekiwania na jego telefon mnie irytowal, z 1 strony ogromnie sie cieszyla i szykowalam a z 2 strony duszenie w gardle i panika, no mialam kiedeys problewm z jedzeniem a teraz doszlo duszenie w gardle i wrazenie ze cos zlego sie stanie, uspokajalam sie chyba ze 100 razy az wkoncu siegnelam po persen forte, i nic, 2 persen i nic wkoncu z bezsilnosci powiedzialam trudno najwyzej beda sie smiac jak zaczne swirowac ze ide bo sie dusze;-/ no i wyszlam, meczylo mnie ale wreszcie poscilo i moglam spokojnie wypic redsika, super bylo, fajni znajomi ;-) , pozniej tez ze swoim chlopakiem rozmawialismy i zasnelismy, Dzis niezbyt, wrocilkasm do domu tak strasznie glowa mnie bolala mierze cisnienie a tu 184 na 111 i 94 ojej, szybko po persen forte i juz lepiej. Wyszlam jeszce przed burza z psem na spacer i chyba zaraz ide spac bo we lbie sie kreci i spiaca jestem dosc mocno, nic sie nei chce ale ogolnie pomimo faz moich z duszeniem i tym chronicznym brakiem apetytu i jedzeniem na sile jak male dziecko,uwazam weekend za udany, bo na swiezym powietrzu i w dodatku z moja kochana poloweczka ;-). pozdrawiam kochani buzi.
witam wszystkich jestem po operacji fallota .pomuszcie mi;(jak ma pszekonac moja dziewczyne ,która jest zdrowa ze zemna moze byc strzesliwsza jak nie z jednym zdrowym facetem...wszyscy jej znajomi klada jej do slicznej główki ze zemna szczescia nie zazna i wiecie co nawet powiedzieli ze mam rozrusznik w sercu wstawiony to pszykre jak inni oceniaja nas a nas nie znaja chorych jestem z grudziadza chetnie porozmawiam o naszej wadzie z innymi pozdrawiam jasiu 27lat
Witam wszystkich.Weeked minal mi calkiem fajnie.Wczoraj odwiedzilismy znajomych , potem z mezem jezdzilismy rowerkami a wieczorkiem wyskoczylismy do pabu.Dzisiaj znajomi nas odwiedzili i rownie bylo sympatycznie.IwonoP oczywiscie wychodze z domu ale jak nie musze to wole siedziec w domku czuje sie lepiej jak jest ktos bliski obok mnie.Pozdrawiam.
Witajcie kochani wczoraj bylam z mezem na wycieczce rowerowej po ktorej ciezko bylo zsiasc z rowera.Dzisiaj od rana pada ,samopoczucie nie za bardzo w tym tygodniu mam do lekarza koncza mi sie leki .Mimo brania lekow zle samopoczucie co jakis czas wraca,na dniach mam dostac okres moze to troche od tego, czsami boje sie zeby to nie byl kolejny powrot NL.Dosiega mnie rowniez meneopauza wiec pocieszam sie ze to tez ma swoj udzial w tym samopoczuciu , jesli ktoras z was tez to przechodzi to prosze o wypowiedz jak sie czuje w tym okresie bo ja zaczynam panikowac. Iwonko mam nadzieje ze z mezem jus w porzadku , napewno juz Cie przeprosil.Mala genia gratuluje spaceru , sily i odwagi. Trzymajcie sie kochani , duzo slonca i usmiechu nadzisiejszy dzien.
Gość krystyna 3
Witam kochani U mnie dzisiaj na zmianę troszkę deszczu troszkę słońca Byłam o 8 popłacić nieszczęsne rachunki pochodziłam troszkę po sklepach obiadek dzisiaj mam tak że gotowanie dzisiaj odpuszczam jutro przychodzi wnuczek więc zajęcia mi nie braknie Samopoczucie takie sobie Majeczko 55 Ja też przechodzę okres menopałzy i wiesz powiem Ci że to też niestety wpływa na to nasze złe samopoczucie czytałam o tym dużo w necie tak że niestety musimy się z tym trochę pomęczyć to nie za ciekawy okres w naszym życiu bo dolegliwości mogą być różne w zależności od organizmu kobiety jedne to przechodzą łagodnie a drugie niestety bardzo nieprzyjemnie ja akurat nie za ciekawie to przechodzę ale najważniejsze jest to żeby nie dobierać sobie do głowy i nie myśleć o tym choć czasami się nie da bo same te uderzenia gorąca przypominają o tym szczególnie tak jak u mnie w nocy Ale musimy to jakoś przetrwać kochana Pozdrawiam serdecznie Iwonko Mam nadzieję że już z małżonkiem wszystko dobrze tylko nie płacz kochana Pozdrawiam serdecznie odezwij się do mnie na g g Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku ściskam was mocno moja forumowiczowa Rodzinko buziaczki
Witajcie! Dzis rano idac do pracy zmoklam jak szczurek ,a jak wracałam słoneczko tak swiecilo ze było mi z lekka goraco ,zwłaszcza ze targałam zakupy i parasol. Iwonko zobaczysz jak sie bedziesz godzic z mezem.... Robo a gdzie ty sie podziewasz--? Nati czy juz koniec twoich zawirowan ,mam nadzieje ze nowy tydzien jest lepszy. Dawno nie mialam takiego tygodnia ,szefowa wyjechała wiec zero stresu i nie mam zadnych wizyt u jakich kolwiek lekarzy ,no chyba ze cos wypadnie z dziewczynami,a wiadomo jak to z dziecmi. Milego wieczorka .
Gość Iwona P,,,
Witam;)) ,,,,Kurcze dziewczyny nie daje sobie rady ze soba,,niedzielny stresik z ojcem chyba dal mi ostro po kosciach,,zaczynam odczuwac niepokoj jak kiedys,nic mnie nie cieszy ,zupelnie mam lenia,,,nie mam sily walczyc,poddalam sie,,stracilam nadzieje,ze kiedy kolwiek bedzie dobrze ,ze bede normalnie funkcjonowac,,,spacery ,wyjscie do miasta na cmetarz,,,,nie mam juz zupelnie sensu byc szczesliwa,,na mojej twarzy zamiast usmiechu pojawia sie codziennie smutek,,,ograniczam kontakty rodzinne i towarzyskie,,nigdy nie bede juz ta Iwona co kiedys..
mała geniu podaj mi swoje gg, czy maila, jak uważasz co będzie lepsze, chętnie sie do ciebie odezwę, może będzie raźniej w trudnych chwilach:) w tak w ogóle dziewczyny patrzę, że jakis zły czas sie dla nas zaczął, każda ma jakis problem, wiele z nas sobie z nimi nie radzi ja miałam okropna noc, z budzeniem sie właściwie prawie co godzine, rano ściśnięty żoładek, wymioty i walenie serducha, planowałam nawet nie iśc do pracy, ale wzięłam pramolan i jakoś poszło; w pracy teraz tyle roboty, ze nie miałam czasu skupiac sie na sobie teraz zabrałam sie za czytanie i jakos sie wyciszyłam, co bedzie jutro-nie wiem pozdrawiam wszystkich, trzymajcię się, może damy radę te wszystkie trudności przezwyciężyć
Witam kochani.Przykro mi ze zle sie czujecie.Ja dzisiaj jakos dalam rade ,poszlam do brata a pozniej pojechalam z nim do pobliskiego miasta na zakupy .W centrum handlowym momencie zaczelo mi sie robic nie dobrze no i ta glupia mysl (gdzie sie schowam w razie ataku paniki)no ale jakos wytrwalam bardzo pomogly mi porady jadwigiszpaczynskiej(dzieki kochana).Pozdrawiam.