Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość goniaas

Rekomendowane odpowiedzi

Do Ucha Możesz być spokojna. To najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkałam.Pójdziesz na pierwszą wizytę to sie przekonasz i napisz tutaj...Co Ci dolega??Jak chcesz cos wiedzieć to pytaj? Do luska Nie wiem ile miałam skurczów na dobę ale uderzeń na min.ok 200,nic przyjemnego.Tez wszystko zagoiło sie super i szybko wróciłam do zdrowia.Po trzech tygodniach szalałam na weselu siostry.Miałam wpw(częstoskurcz nadkomorowy)Pozdrawiam
Ja również miałam robioną niedawno ablację w Rzeszowie i czuję się znakomicie ,a doktor Stec jest naprawdę inteligentnym i mądrym człowiekiem a przy tym niezwykle sympatyczny! Ja jestem nim oczarowana -oby w Polsce było więcej takich lekarzy
i ja wraz z synem mielismy ablację w Asklepiosie w Rzeszowie u dr. Steca jeszcze w styczniu tego roku.Ja od poczatku czuje sie znakomicie , .Potwierdzam, ze dr Stec to fantastyczny lekarz i wspaniały człowiek,szalenie miły i sympatyczny Coraz rzadziej spotyka sie takich lekarzy. l
Witam!!! Doktor Stec przyjmuje w Rzeszowie w poradni LUXMED, ul. Jagiellońska 23/3 w poradni kardiologicznej tel. 017 853- 62-90.Trzeba się wczesniej umawiać , ale terminy nie są zbyt długie. Wizyty są bezpłatne ponieważ poradnia podpisła umowy z NFZ. Trzeba mieć skierowanie od lekarza rodzinnego. Ja jestem już po 2 zabiegach ablacji(ponieważ arytmia jest dość skomplikowana) , który wykonywał pan doktor Stec. Jest świetnym specjalistą, bardzo sympatycznym człowiekiem, mającym poczucie humoru i bardzo dba o pacjentów.Jednym słowem świetny specjalista i super człowiek.Oby więcej takich lekarzy było na świecie to świat byłby wspaniały!!!! POLECAM
Doktor Sebastian Stec jest naj naj naj, jest wspaniałym specjalistą oraz wsaniałym ciepłym i życzliwym człowiekiem to jest anioł nie człowiek oraz cały zespół wraz z Nim wykonujący te zabiegi-pełen profesjonalizm, ale doktor stec w LUXmed na jagielońskiej w rzeszowie już nie przyjmuje.
dr Sebastian Stec przyjmuje w Warszawie na ul. Grenadierów 51/59 nr do szpitala grochowskiego :22-810-10-51-polecam, bo dr jest na prawde cudownym czlowiekiem, za kilka dni czeka mnie druga wizyta-jestem jeszcze przed ablacja...