Gość Klaudia Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Szukam przyjaciółki. Jestem osobą cierpiącą na nerwicę natręctw oraz zaburzenie osobowości borderline. Uczęszczam na psychoterapię. Aktualnie dzwonię do mojej psychoterapeutki. Szukam kogoś, kto zrozumie i po prostu będzie. Ja także chcę wspierać drugą osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Monika Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Witam Klaudia , ja tez jestem samotna w tej swojej chorobie a na nerwicę leczę się już 5 lat z przerwami . Teraz jestem bez wsparcia i przechodzę przez to wszystko sama ,mój mąz twierdzi że mam za dobrze . Chętnie z Tobą powymieniam się doswiadczeniami . Napisz skąd jesteś ?. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aguś39 Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Cześć Możemy popisać..... Jak masz ochotę.... Chętnie wysłucham agaj-26@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Patrycja Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Też się przyłączę chętnie, czuje się w domu jak wrzód na dupie 😢. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Karina Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Też mam wiele problemów, praktycznie w każdym aspekcie życie, od bardzo długiego czasu nic mi się nie układa.. Zostałam całkowicie sama nie mam nawet z kim porozmawiać. Możecie się odzywać do mnie o każdej porze, w grupie może będzie nam raźniej, widzę, że kilka już nas tutaj jest 🙂 karinaaa__0909@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi