Skocz do zawartości
kardiolo.pl

problemy z sercem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam 20 lat i od jakiegoś pół roku mam dziwne problemy z sercem. Na przykład przy leżeniu na boku czuję jak moje serce zaczyna nierówno bić tzn. czasami uderzy kilka razy szybciej, staje na około 2 sekundy i znów zaczyna bić normalnie i tak co jakiś czas. Ostatnio obudziłem się i miałem wrażenie, że za chwilę umrę. Serce biło mi wolno i przechodziły mnie dreszcze. Trwało to mniej więcej godzinę, okropne uczucie. Kolejnym przykładem jest problem z oddechem po stosunku. Nie mogę oddychać pełnym wdechem, coś jakby płytki oddech podejrzewam, że to również przez zwiększoną pracę serca.

Dodam, że zauważyłem u siebie objawy nerwicy lub depresji (sam nie wiem) od kilku lat psychicznie nie czuję się najlepiej choć nie wiem czy może to mieć jakieś odbicie w problemach z sercem.

Mam zamiar udać się do lekarza niedługim czasie. Myślicie, że może być to coś poważnego?

(wiem, że ''leczenie się'' na forum jest bezsensu i jest to wróżenie z fusów, ale wiele osób to robi i pewnie poprawia to psychikę)

Edytowane przez kare99

http://www.time-samara.ru/content/view/637163/otdaem-predpochtenie-keramicheskoj-plitke

matrasworld.ru

Выгодные условия. Доставка до подъезда. Индивидуальные условия для каждого клиента. Лучшие российские и европейские бренды. Дом плитки и сантехники «АПЕКС» более 20 лет работает на рынке строительных и отделочных материалов Дальнего Востока.

https://www.tuvaonline.ru/remont-v-vannoj-i-sanuzle-kratko-no-jomko-o-plitke.dhtml

Купить плитку коллекции Azteca Calacatta Gold в Москве по низким ценам в каталоге GresLux

Керамическая плитка Italon Materia Titanio (Италон Материя Титанио) в Санкт-Петербурге - цена от 1596 рублей +7 (812) 926-84-16 магазин ИтКер. Товар И9596.