Gość Dawid Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Witam, wczoraj zrobiłem sobie zdjęcie rtg klatki piersiowej ponieważ od tygodnia odczuwam ból za mostkiem i między łopatkami oraz lekkie duszności. Na opis zdjęcia muszę poczekać do środy ale technik który wykonywał zdjęcie powiedział mi że mam powiększone serce i trochę mnie tym zaniepokoił. Prosiłbym żeby ktoś kto ma o tym pojęcie napisał mi czy na prawdę mam powiększone serce na tym zdjęciu. Link do zdjęcia rtg bo nie wiem jak wstawić je bezpośrednio tutaj do posta - https://www.fotosik.pl/zdjecie/52517522f4fbf5b7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Magda Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Witam,na razie przestań się nakręcać,każdy wynik musi zinterpretować specjalista, ból miedzy łopatkami może pulsować od kręgosłupa,chyba nie myślisz ze w ciągu paru dni spuchło Ci serce.Ktoś musiał Ci dać skierowanie na rtg a nie od razu wezwał karetkę na Twoje dolegliwości.Kiepski pomysł na rtg na necie do interpretacji prze każdego samo uzdrawiacza.Pozdrawiam serdecznie i do wizyty postaraj się nie myśleć o Tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi