bresluer Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Proszę o porade: posiadam nowe, nieodpieczetowane opakowanie Entresto z 56 tabletkami 49/51mg, ale leku nie potrzebuje. Apteka nie uznaje zwrotu i sugeruje, ze jedynym legalnym postepowaniem byloby wyrzucenie leku do smieci. Jestem tym oburzony, poniewa wiem, ze sa ludzie potrzebujący tego leku i sam pamiętam jak dużym obciążeniem finansowym jest terapia Entresto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maria Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Dziwna apteka , lekow do smieci sie nie wyrzuca!.Majac leki po Tacie zanioslam do hospicjum. Jak nie masz hospicjum w zasiegu reki , to moze jakis dom opieki lub nawet szpital . Tam sa lekarze , ktorzy beda wiedziec co z lekiem zrobic i komu podac , niestety leki tam oddaje sie bezplatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
bresluer Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Dziekuje za porade. Poszukam hospicjów. W pewnym sensie sytuacja to przeciwieństwa bez ugody - lek jest horrendalnie drogi w kraju, w którym dobrobyt Zachodu dopiero wkracza, z drugiej apteka nie chciałaby handlować lekiem, który mógł być przechowywany w niepoprawnych warunkach (nie jestem w stanie udowodnić, ze złośliwie go ogrzewałem, lub napromieniowałem, chociaż to już jest stopień paranoi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi