Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Asiula

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam dobrego kardiologa ze Śląska - najlepiej Katowice, Zabrze, Gliwice, Sosnowiec, Dąbrowa. Jeszcze lepiej, jakby znał ktoś takiego z Krakowa. Proszę o namiary, opis lekarza (oczywiście nie chodzi mi tu o wygląd, a raczej o jego relacje z pacjentami, kwalifikacje, a przede wszystki o to czy wam pomógł). Napiszcie też kogo raczej unikać. Pozdrawiam
Gość Aleksandra
Powiem tak. Kiedy potrzebowałam konsultacji dobrego kardiologa moja kuzynka pracujaca na IT na Ochojcu poleciła mi pania dr. Biernat. UNIMED ul. Korfantego 5 wejście od Piastowskiej 2 obok apteki 032/209-12-51 Na wizytówce mam , że przyjmuje razem z dr hab. n.med. Krzysztofem Gołbą. Ja korzystałam z porady pani dr i jestem zadowolona.
Gość milena.glo

Polecam dr Renatę Rajtar-Salwa z Rajtar Medica z Krakowa. Jest świetnym kardiologiem. Moja mama ma przewlekłą chorobą serca, którą dopiero Pani dr Rajtar-Salwa poprawnie zdiagnozwała i zaleciła odpowiednie leczenie. 

Ja zaczynam właśnie leczyć u nadciśnienie w SCM clinic Krakowie u dr Kloch. Naprawdę bardzo fachowa Pani Doktor! Cały proces diagnostyczny przeszedł w bardzo miłej atmosferze i bardzo sprawnym tempie. Mam teraz niezbędną wiedzę, by wkraczać w kolejny etap.