Gość Asiula Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Szukam dobrego kardiologa ze Śląska - najlepiej Katowice, Zabrze, Gliwice, Sosnowiec, Dąbrowa. Jeszcze lepiej, jakby znał ktoś takiego z Krakowa. Proszę o namiary, opis lekarza (oczywiście nie chodzi mi tu o wygląd, a raczej o jego relacje z pacjentami, kwalifikacje, a przede wszystki o to czy wam pomógł). Napiszcie też kogo raczej unikać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aleksandra Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Powiem tak. Kiedy potrzebowałam konsultacji dobrego kardiologa moja kuzynka pracujaca na IT na Ochojcu poleciła mi pania dr. Biernat. UNIMED ul. Korfantego 5 wejście od Piastowskiej 2 obok apteki 032/209-12-51 Na wizytówce mam , że przyjmuje razem z dr hab. n.med. Krzysztofem Gołbą. Ja korzystałam z porady pani dr i jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość milena.glo Opublikowano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Polecam dr Renatę Rajtar-Salwa z Rajtar Medica z Krakowa. Jest świetnym kardiologiem. Moja mama ma przewlekłą chorobą serca, którą dopiero Pani dr Rajtar-Salwa poprawnie zdiagnozwała i zaleciła odpowiednie leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Machek06 Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Polecam dr Magdalene Nowacka z Prima Med w Krakowie. Jedyna kardiolog która naprawdę umiała mi pomóc. Jest godna zaufania, konkretna i rzetelna. Bardzo polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Renata Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Ja zaczynam właśnie leczyć u nadciśnienie w SCM clinic Krakowie u dr Kloch. Naprawdę bardzo fachowa Pani Doktor! Cały proces diagnostyczny przeszedł w bardzo miłej atmosferze i bardzo sprawnym tempie. Mam teraz niezbędną wiedzę, by wkraczać w kolejny etap. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi