Gość Alosza Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Przychodzę z pytaniem, może ktoś z Was orientuje się w temacie i doradzi. Moja babcia jest w podeszłym wieku (prawie 90 lat) i ma problemy z jedzeniem, brakuje jej apetytu, a do tego ma problemy z wątrobą. W aptece DOZ zwróciłam ostatnio uwagę na takie napoje, drinki, które mogą jej zastąpić posiłek - Fresubin Hepa Drink. Zastanawiam się na kupnem dla babci na próbę, jak to się sprawdza? Smaczne jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość elsala Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 myślęe ze to dobry pomysł, kiedyś kupowałam chyba własnie te dla mojej mamy po opracji, nie mogła jeść stałych pokarmów, a one mogą bez problmeu zastąpić normalny posiłek, spróbuj, mam nazieje ze twojej babci przypadną do gustu, na pewno cenę mają bardzo konkurencyjną Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Nala Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 A macie jakieś doświadczenia z takimi nutridrinkami dla osób chorych na wątrobę? Znajdzie się coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wikar Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Tak. Mam doswiadczenia z fresubin hepa. Pozytywne. Ktos bliski z rakiem wattoby w oczekiwaniu na operację pil 2 x dziennie drinka. Byla roznica. Naprawde. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi