Gość Krzysztof Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Witam mam 25 lat. Żyje bardzo szybko o w dużym stresie aktualnie się rozwodze ostatnio zauważyłem że mam dodatkowe odczuwalne skurcze serca kilka razy dziennie do tego ciągle czuję stres w sobie i lęk przed śmiercią, do tego serce potrafi mi samo przyspieszyć z tętna 75 do 95 przy czym odczuwa lęk, stres oraz goni mnie do toalety może być to nerwica czy bardziej serce wysiada ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Krzysztof Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Do tego poczułem mocny głód zaczęły mi się ręce trzasc i kręcić w głowie oraz walić serce po spozyciu wody z cukrem wszystko przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dzik Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Po twojej relacji, prawdopodobnie nerwica serca, ale warto by się upewnić i zrobić podstawowe badanie jakim jest echo serca. Zrób, wróć i zaprezentuj wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi