Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Cierpnące ręcę, kołatanie serca, niskie ciśnienie i wysoki puls

Gość Anna

Rekomendowane odpowiedzi

ANNO-nie jestem lekarzem i nie mogę stawiać Ci żadnej diagnozy.Ja choruję na nerwicę lękową i do wielu objawów mogę zaliczyć również te twoje. Radzę Ci abyś zrobiła badania, szczególnie u kardiologa a wtedy będziesz wiedziała przynajmiej w jakim stanie jest Twoje serduszko.Pozdrawiam
Z tymi leakrzami to jest roznie. Zalezy na kogo sie trafi. Ja bylem u dwoch i nie pomogli mi zbytnio. Pobrali krew do badania, ktore wyszly mniej wiecej w normie. Przepisali cos na zwolnienie pracy serca i nawet nie powiedzieli na co mam zwrocic uwage, jak sie odzywiac, czego unikac, i tak dalej. Zbywali moje pytania. Dopiero po jakim czasie wlasnymi drogami dotarlem do interesujacych mnie informacji. Mysle, ze arto szukac, bo na lekarzy nie zawsze mozna liczycj, takze Anno szukaj, pytaj, napewno cos znajdziesz.
Dodam tylko jeszcze cos. Zrob najpierw podstawowe badania (ekg, krew), jesli wyjda w normie, bardzo mozliwe, ze to nerwica. Wtedy nie wpadaj w panike. Odzywianie czyl idieta ma bardzo duzy wplyw na dzialanie organizmu, do tego umiarkowany, ale regularny ruch, wiecej kontaktu z natura, mniej stresu, jakies dobre suplementy, ale uwazaj, staraniie dobieraj je. W Internecie jest duzo informacj na ten temat, znacznie wiecej niz lekarz Ci powie.