Ewcia2 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Biorę lek xarelto 20mg raz dziennie rano po zatorze płucnym.Zawsze moje miesiączki trwały 5-7dni,ale od kąd biore xarelto miesiączka jest silna i długo trwa.Niewiem czy tylko ja tak mam i co w takiej sytuacji robić?Lek mam brać dożywotnio więc przeraża mnie myśl że będę tak krwawić podczas miesiączki.Proszę o wypowiedz może ktoś miał podobnie i jest sposób na to żeby krwawienie było krótsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa38zToF Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ja biorę Pradaxę, podobny lek. Moje miesiączki też się wydłużyły i stały obfitsze. Samorzutnie odstawiam ten lek na czas okresu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewcia2 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Do Ewa38zToF a czemu bierzesz ten lek?Miałaś zator płucny?A na ile odstawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewa38zToF Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Jeszcze nie... 😉 Miałam przetrwałe trzepotanie i migotanie przedsionków, wywołane moja wadą serca. Pradaxę odstawiam na czas okresu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Magdaqwe Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ewcia2, lepiej przejść na Clexane niż odstawić całkowicie lek na tydzień, tym bardziej po świeżym zatorze. Wydaje mi się to ryzykowne w Twoim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Magdaqwe Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zamiennikiem Clexane jest Neo-parin, dużo, dużo tańszy a to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewcia2 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Odstawic to niechcę wole na czas miesiączki przejść na clexan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Katarzyna Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Ja także przyjmuję xarelto po ablacji i okres dłuższy i bardziej obfity . Nie wiadomo co robić bo przeciwzakrzepowego odstawić nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość JesseNat Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 http://makrab.news/vybiraem-plitku-v-vannuju-komnatu.htm Venis MIRAGE - купить плитку коллекции Венис Коллекция MIRAGE Затирка Mapei Ultracolor Plus в интернет-магазине Термокит. Мы предлагаем более 18 моделей ? от официального дилера. Шоу-рум 1400 м?, создание дизайн проекта ???, быстрая доставка ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość JesseNat Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 https://www.tuvaonline.ru/remont-v-vannoj-i-sanuzle-kratko-no-jomko-o-plitke.dhtml Расценки на Плиточные работы в Санкт-Петербурге. Прайс-лист плиточника на 2022 год Керамогранит Azuliber - плитка для ступеней Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość JesseNat Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 https://penza-post.ru/pokupaem-ventiljator-dlja-vannoj.dhtm Плитка и керамогранит Cersanit Majolica от 308 ? в интернет-магазине CERSANIT-MAGAZIN.RU Alma Ceramica - Yin and Yang в интернет-магазине «Владимирский Тракт (Москва)». Заказать с доставкой в Москву или забрать самовывозом. Официальный дилер Cytuj Odnośnik do komentarza
Agatchen Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2025 Właśnie od niedawna biorę Xarelto 2xdziennie 15 mg i dostałam okres. Uprzedzono mnie, że krwawienie będzie bardziej intensywne, ale nie spodziewałam się aż tak. Ciurka jak z kranu, w ciągu dnia zużyłam 10 grubszych podpasek na noc. Czy to jest normalne czy raczej powód do niepokoju i konsultacji lekarskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi