Gość Innna Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Mialam / mam arytmie bo teraz sama nie wiem , od lat bralam nieregularnie propranolol, ostatnio nieregularnie metocard ktory i tak niezbyt dzialal. Puls srednio 85-100, po metocardzie 76. Odstawilam go dwa tyg temu. Ponad Tydzien temu bylam na akupunkturze, obecnie nie odczuwam wogole tapniec / arytmii no i puls srednio 60-70 . Czy ktos ma doswiadczenie z akupuktura w leczeniu arytmii, czy to przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GOść Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Jaki to był rodzaj arytmii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Innna Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Hm. Holter wykazal ponad 3000 pobudzen nadkomorowych. Mam tez wyp platka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GOść Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 A ile lat to już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi